Terhesség

Vízilóval leplezték le a gyerek nemét

Az utóbbi években nagyon divatosak lettek a baba nemének felfedésére a különböző izgalmas képek, videók, kezdve a kék-rózsaszín manikűrrel, egészen a színes töltelékes lasagna-ig.
2019. Október 03.
Vízilóval készített gender-videót egy pár (Fotó: iStock)

Azonban egy pár még extrémebb módot választott erre – amihez egy vízilónak és egy görögdinnyének is köze van.

Jonathan és Bridgette Joseph valami nagyon különleges módot akart arra, hogy születendő gyermekük nemét felfedjék, ezért Tank, egy több mint 1800 kg-os víziló volt a segítségükre, aki a Texasi Állatkertben él. A pár videójában az látszik, hogy a leendő apuka egy görögdinnyével a kezében közelít a vízilóhoz, amit aztán bedob a kitátott szájába. Amikor az állat ráharap, mindenhol kék lé spriccel, ezzel egyértelművé téve, hogy a pár egy kisfiút vár. A hírt mindenki azonnal elkezdi ünnepelni, különösen Jonathan, aki nagy mosollyal, karjaival a levegőbe boxolva kiált fel, hogy Igen!, majd megöleli feleségét.

Az eredeti videó 7500 kedvelést gyűjtött a Tik-Tok-on, majd Ana Bretón továbbosztotta a Twitteren, azzal a felirattal, hogy megtalálta a valaha készült legrosszabb gender-videót. Ennek hatására a videót több mint 8 millióan megtekintették, és több támadás is érte a párt ezután.

Volt, aki a PETA állatjogi szervezetet is megjelölte a kommentjében, amelyben az iránt érdeklődött, hogy adtak-e az állatnak kemikáliákat, míg más azt írta, hogy egy baba gender-videója sem ér annyit, hogy ekkora adag ételfestéket kapjon miatta egy állat. Azonban akadtak olyanok is, akik ennek ellenére dicsérte a pár kreativitását, és másnap az állatkert is megosztotta a videót a saját Facebook oldalán. A bejegyzésben azt is egyértelművé tették, hogy a dinnye belsejében csak kék zselatinpuding volt, és a videó készítésekor egyetlen állat sem sérült meg. Egy kommentelő pedig rámutatott arra is, hogy a szülők ugyanezt a zselépudingot adják a gyerekeiknek is, ezért nem érti, most miért háborodtak fel ennyire.

(Forrás: thebump.com)

Kapcsolódó írásaink: