Terhesség

Szexpózok a harmadik trimeszterre

Úgy érzed, akárhogy is próbálkoztok, kényelmetlen? Zavar a pocakod? Adunk néhány tippet, mi lehet mindkettőtök számára a legjobb a terhességed harmadik harmadában.
2017. Január 21.

Egészen nyugodtan egymásnak eshettek a harmadik trimeszterben is, ha csak a nőgyógyászod valamiért kifejezetten nem rendelkezik másként. Álljatok azonban le, ha úgy érzed, túl kellemetlenné válik az együttlét, akár közben, akár utána. Választhatsz az alábbiak közül, de persze variálhatjátok mindet is egyszerre.

Kifli, kanál

Feküdj oldalra, egy “C” betűt formázva, partnered pedig a hátad mögött legyen és úgy hatoljon be. Kellemes, kényelmes és nagyon belsőséges ez a pozíció.

Egymás mellett

Feküdjetek egymás mellé, és forduljatok szembe egymással. Partnered csúsztassa lábát a tiéd alá és úgy találjon szöget a behatoláshoz.

Te vagy felül

Ez a pozíció az egyik legkényelmesebb és legjobb abból a tekintetből is, hogy te diktálod a tempót. A pocakod mérete és az, hogy mit gondolhat a partnered egy másodpercig se feszélyezzen, gyönyörű vagy és ő is annak lát!

Az ágy szélén

Feküdj arccal az ágy felé a szélén, a lábad pedig legyen a padlón. Partnered álljon, vagy hajoljon rád. Csak arra ügyeljetek, hogy ne hatoljon nagyon mélyre.

Hátsó bejárat

Ereszkedj négykézlábra, ha az ágy nem elég stabil, nyugodtan csinálhatjátok a padlón is. A párod hátulról hatoljon beléd, de csakúgy mint az előző változatnál, itt is ügyeljetek arra, hogy ne hatoljon túl mélyre.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek: