Terhesség

Négynapos vajúdás után kinyújtott karral született

Taylor négy hosszú napig vajúdott. Kisfia széles mosollyal, karjait kitárva született meg.
2018. Október 09.
Négynapos vajúdás után kinyújtott karral született (kép: health.com)

Taylor tágulás nélkül érkezett a kórházba, ezért az orvosok egy pici oxitocint adtak neki, hogy erősödjenek a kontrakciók. Mivel Taylornak korábban már volt egy császármetszése, ezért az orvosok attól tartottak, hogy méhrepedés következhet be, ha túl erőteljesek az összehúzódások.

“Az orvosom tudta, hogy lassú folyamat lesz, nem akarta sürgetni és erőteljes beavatkozást sem szeretett volna. Azt akarta, hogy biztonságban legyünk. El akarta kerülni az esetleges méhrepedést.”

Taylor napokig kórházban maradt, ez idő alatt négy centimétert tágult.

A People magazinnak Taylor azt mondta, hogy hosszú, nehéz és rendkívül érzelmes folyamat volt a vajúdás. Császármetszést javasoltak végül. A műtét nem volt sima, mert Taylornál a méh alsó részén számos hegszövet volt, ami miatt nehezen tágult. Végül éjfél előtt félórával világra jött Sullivan: széles mosollyal és a végtagjait kitárva.

“Annyira vicces volt, olyan volt, mintha annak örülne, hogy végre kiszabadult és végre van elég helye.”

Négynapos vajúdás után kinyújtott karral született

Néhány nap után hazatértek a kórházból. “Nagyon nyugodt baba, annyira édes. Szinte soha nem sír. A nagyobb gyerekeim nagyon szeretik, szinte állandóan csak a karjukban akarják tartani.”

(Taylor a terhességéről vlogolt is, Sullivant születésének történetét pedig először a Love What Matters-n osztotta meg.)

(via)

Kapcsolódó cikkeink: