Terhesség

Megújult a Kismama magazin!

Milyen autósülést válassz a gyereknek? Hogyan szoktasd be a kicsit a bölcsődébe? Van-e kiút, ha elhagytak terhesen? Mit vegyél fel egy állásinterjúra? Az új Kismama magazinban választ kapsz minden kérdésedre.
2013. Február 18.

A Kismama magazint a praktikumra hangoltuk. Megtalálsz benne minden olyan témát, ami a babavárás és a kisgyerekes évek alatt fontos lehet, sőt még arra is figyeltünk, hogy a terhességre készülődő barátnőd is szívesen átolvassa a cikkeinket.

Új rovatunkban az egészséggel kapcsolatos tényeket, tévhiteket jártuk körbe. Érdemes akár ki is vágni némelyik cikkünket, hiszen sose tudhatod, hogy mikor lesz szükséged a lázgörcsről szóló összefoglalóra vagy a felfázás elleni kisokosra. Nemcsak babákra, hanem a mamákra is gondoltunk, fittmama-összeállításunk tanácsokat ad, hogy miként kezdj neki a mozgásnak, és hogyan tudod felturbózni az immunrendszeredet.

Ha hiába vártok a babára, vagy akad ismerősöd, aki meddőségi problémával küzd, feltétlenül olvasd el „Ha nem jön a baba” című cikkünket. Pontról pontra végigmegyünk azokon a vizsgálatokon, amelyek szükségesek ilyen helyzetben, azt is hozzátéve, hogy melyik beavatkozásra mikor és miért van szükség. Ez azért is nagyon fontos, mert sok olyan történetet hallani, ahol a gyerekre vágyó nőt egyből drasztikus vizsgálatokra küldik, holott előbb szükséges volna az alapvető dolgokat (vérkép, hormonszint, stb.) tisztázni. Táblázatunkból viszont te magad is kiolvashatod, hogy hol álltok pároddal a babaváró projektben.

Beástuk magunkat a lélek bugyraiba is. Nők mesélik el, milyen az, ha már terhes vagy, amikor lelép a férfi, vagy ha pár randi után már be is csúszik a baba, ha a kicsi mellett nincs kedved a szexhez. A tabutémák mellett sem mentünk el. Mert igenis van olyan, hogy valaki nem akar szoptatni, ha nem szereti egyformán a gyerekeit, ha segítségre van szüksége, hogy jobb anya lehessen.

Sztárrovatunkban a Barátok közt „apukája” Tihanyi-Tóth Csaba szólal meg, szépségoldalunk a legjobb baba-mama olajokat mutatja be. A szépség egyébként is a lap fókuszában áll. A Kismama ugyanis szervezett egy speciális szépségcsapatot, amely segít, hogy újra nőnek érezd magad. Első jelentkezőnk Gabi volt, aki februártól kezdett el dolgozni, és szüksége volt egy kis külső átalakításra. Fodrászunk, sminkesünk, stylistunk azonnal kezelésbe vette a fiatal anyukát, és egy délelőtt alatt bomba nőt faragott belőle. Lapozz gyorsan bele a Kismamába, és győződj meg róla a saját szemeddel. És ha kedved támad, jelentkezz te is!

Reméljük, megjött a kedved egy kis olvasgatáshoz, és holnaptól téged is a Kismama olvasói között köszönthetünk.