Terhesség

Kismama horoszkóp – Rák

A Rák jegyében született kismamák figyeljenek oda a társukra is, különben könnyen előfordulhat, hogy társuk mellőzöttnek érzi magát.
2012. Június 30.

Milyen kismama a Rák csillagjegyű?

Babaváró a Rák jegyében (VI. 22. – VII. 22.)

Érzékeny alkat, és amikor babát vár, még inkább azzá válhat. Nagyon fontos, hogy családja és társa kényeztető szeretettel vegye körül életének e különösen fontos szakaszában. Sok nyugalmat igényelhet, előnyben részesíti megszokott környezetét, nem szívesen vállalkozik váratlan programokra.

Kismama horoszkóp - Rák

Inkább benső változásaira figyel, és kellő időt ad magának ahhoz, hogy lelkileg is ráhangolódhasson szép új feladatára. Ennek része lehet az is, hogy maga köt-varr gyerekholmikat születendő kisbabájának, beiratkozik egy kismamáknak szóló kurzusra, lelkesen bújja a gyerekgondozással kapcsolatos szakirodalmat, vagy már születése is előtt mesél, énekel gyerekének. Hangsúlyt helyez arra, hogy lehetőség szerint minden szempontból tökéletes körülmények várják az új családtagot, és ennek érdekében másokat is képes mozgósítani maga körül.

A névválasztásnak is nagy jelentőséget tulajdonít, végül nem ritkán a családi vagy a nemzeti hagyományok figyelembevételével választ. Tapasztaltabb rokonainak tanácsait szívesen kikéri és megfontolja. Az ultrahangos felvételek mindig “bevetésre készen” lapulnak a tárcájában, hogy bármikor megmutathassa azokat ismerőseinek.

Napi tevékenykedése során valószínűleg minden egyebet alárendel az anyasággal kapcsolatos teendőknek – nem árt vigyáznia, nehogy társa emiatt mellőzöttnek kezdje érezni magát. Harmóniájának fenntartásához hozzájárulhat a rendszeres úszás vagy a vízközeli lazítás.

Kapcsolódó cikkek:

Milyen anya a Rák?

Ha a baba a RÁK jegyében született

Nyári babák horoszkópja