Terhesség

Kis doboznyi meglepetéssel is elárulhatod a baba nemét

Nem a szokványos formában mondanád el a babát nemét? Tippekkel segítünk, hogy minél kreatívabb formában derüljön fény a nagy titokra.
2019. Március 06.
Kis doboznyi meglepetéssel is elárulhatod a baba nemét

Természetesen a legfontosabb, hogy a baba egészséges legyen, de sokakat kíváncsisággal tölt el, hogy vajon kisfiú vagy kislány érkezik-e. Ez könnyedén kiderül legkésőbb a 20. heti ultrahangon már általában jól látszik a magzat neme. Gender reveal partinak nevezzük, amikor a leendő szülők nem csak úgy egyszerűen megmondják, hogy kislányt vagy fiút várnak-e, hanem valamilyen eseményt szerveznek a bejelentés köré.

Kis ajándékos dobozba a baba neméhez illő színben helyezel el babaruhát, mondjuk egy kék rugdalózót vagy rózsaszín kis horgolt cipőt, de bármi más is tökéletes lesz. A kis dobozt beteszed egy nagyobba, azt még nagyobba és sort addig folytatod, amíg csak lehet. Minden dobozt újabb és újabb réteggel csomagolsz be. A vendégeket leülteted és a csomag körbejár. Szólhat valamilyen zene is, amikor elhalkul, az akinél éppen tart a csomag kibont egyet. Az utolsó amikor kibontja a csomagot, fény derül a legkisebb dobozba helyezett apró babaruhából, hogy kislányotok vagy kisfiatok érkezik-e.

Játssz és nyerj 150 000 Ft értékű exkluzív kismamafotózást!

Te hogy mutattad meg a családnak, szeretteidnek, milyen nemű lesz a baba? Töltsd fel a fotót vagy videót a Babaszoba legújabb játékában!

A Ki lakik a pocakban? – játék keretében két 150 000 Ft értékű exkluzív fotózás lel gazdára az Elevit jóvoltából. A fotókat az ország legnépszerűbb kismamafotósa készíti el

Ne hagyd ki! Légy kreatív, fotózz, videózz, töltsd fel, gyűjtsd a szavazatokat és nyerj egy felejthetetlen élményt!

IRÁNY A JÁTÉK >>

Kapcsolódó cikkeink: