Terhesség

Így élte meg Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányuk világra jövetelét

December 3-án megszületett Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, aki a Hannaróza Mária nevet kapta. A kislány császármetszéssel született meg.
2019. December 12.
Megszületett Tóth Gabi kislánya, Hannaróza (fotó:Tóth Gabi/Instagram)

A Story magazin nyomán a 24.hu arról ír, hogy a kislánynak fekete haja és barna szeme van és császármetszéssel született meg. A teljes neve Krausz Hannaróza Mária, a Mária nevet Tóth Gabi édesanyja után kapta.

“Császárral szültünk, én ezelőtt egyetlen egyszer jártam műtőben. Pontosabban túlzás, hogy jártam, hisz vittek, mert aludtam már. Most különleges volt beöltözve állni és végignézni, ahogy a feleségem hasából kiemelik Hannarózát” – nyilatkozta Krausz Gábor.

A szülés előtti három hétről elmondták, hogy végig a szoba sarkában állt a bőrönd arra az esetre, ha megindulna a szülés és indulni kell a kórházba. A terhesség első három hónapjában nagyon aggódott Krausz Tóth Gabi betegségei miatt, de végül minden jól ment és egészséges gyermekük született.

“Minden flottul és gyorsan ment. Maga a műtét nem tartott tovább 20 percnél.”

“Mi ketten Gáborral a műtőben zokogtunk, a népes család, a szüleim, Vera meg a folyóson. A családban a kislányunk az első unoka” – nyilatkozta Tóth Gabi.

Forrás: 24.hu