Terhesség

Apró trükkök táskája

Émelygés, hőhullámok, könnyek... a babavárás első harmadában mi minden előfordul! Téged nem lep meg, ha nálad a trükkös táska.
2009. Június 24.

Lehet, hogy le kell cserélned a táskádat egy kicsit nagyobbra – így mindig kéznél lesz az ellenszer!

5990 Ft (C&A)

1. Előfordulhat, hogy váratlan hőhullámok törnek rád. A hűsítő arcpermet azonnali segítséget jelent a kellemetlen percekben.

La Roche-Posay termálvíz spray, 899Ft

2. Nem túl szép a fényes arcbőr. Ha van a táskádban mattító hatású púder, naponta többször is elfedheted ezt a problémát!

Maybelline dream mat powder

2699 Ft

3. Könnyen lehet, hogy érzelmeid átveszik az uralmat feletted a kezdeti időkben. Meglátsz egy kisbabát, máris könnybe lábad a szemed. És máris elkenődött a sminked…

Ha nem akarsz pandamackó-ábrázattal járni-kelni a világban, válassz vízálló szempillaspirált!

Maybelline Define-a-lash WTP

2799 Ft

4. Mindig legyen nálad egy vésztartalék müzliszelet. Ha érzed, hogy fáradsz, gyorsan feltöltheted vele az energiaraktáradat.

5.. Jól esne kezet mosni, vagy megtörölni gyöngyöző homlokod? Sajnos erre nem lesz mindig lehetőséged. Segít, ha van nálad nedves törlőkendő.

Ebelin Cosmetics & More

6. Az állandó fémes íz a szádban nem túl kellemes – ne aggódj, ez most teljesen természetes jelenség. Tarts magadnál mentolos cukorkát!

Travel Mint 295 Ft (Bóbita)

7. Gyakran fáj a fejed? Jobb, ha most nem szedsz gyógyszereket, árthat a babának. De itt a jól bevált mentolos “vietnami balzsam” – masszírozz belőle kicsit a halántékodra!

50 Ft (Ezerjófű)

8. Az időd jelentős részét a mosdóban töltöd? Ideje megbarátkoznod a gyömbér ízével, remekül csillapítja a hányingert. Ha bárki kérdezné: ez csupán a szokásos nyári méregtelenítésed része!

Instant mézes gyömbérital

870 Ft (Ezerjófű)

9. Nem hiányozhat táskádból kedvenc magazinod Kismama magazin 570 Ft

10. A nagy melegben könnyen kiszáradhat a szervezeted – ez most duplán rossz, hiszen rajtad kívül a babádat is megviseli. Mindig legyen nálad egy palack ásványvíz! A bőröd is meghálálja a sok folyadékot, meglátod!

150 Ft

11. Kihagy a memóriád, nem tudsz figyelni a munkádra? Ha nem akarsz folyton szabadkozni a feledékenységed miatt, a legjobb, ha minden teendőt feljegyzel egy csinos kis noteszbe!

990 Ft (Pirex)

12. A hőség kellemetlen hatásait enyhítheted egy elegáns legyezővel is!

559 Ft (Terebess)

13. Egy hajpánt bármikor jól jöhet, főleg, ha az émelygésed komolyabbra fordul, és rendszeresen a mellékhelyiségben kötsz ki. Inkább ne legyen rá szükséged…

Forrás: Kismama magazin