Terhesség

Alvás közben szülte meg gyermekét egy anyuka

Az anyuka elmondta, hogy nem hinné el, hogy ez lehetséges, ha nem velük történt volna.
2020. November 03.
(Fotó: Getty Images)

A texasi Laura Thomsont reggel 6-kor vették fel a kórházba, hogy beindítsák a szülését, majd délben kapta meg az epidurálist, de – ahogy fogalmaz – a vajúdás “egy örökkévalóságig tartott” – írja a Mother.ly a Yahoo! News Australia nyomán.

Este 21 órakor még mindig csak 6 cm-re tágult ki, és alig érezte a bal lábát. Az orvosok azt javasolták, ő és férje próbáljanak meg aludni a baba érkezése előtt. A házaspár 22 óra körül aludt el, és egy rövid idővel később egy nővér ébresztette őket, aki az anyukát ment ellenőrizni, és beállítani a monitorokat. “Felébresztett, felemelte a takarót, mert meg akarta igazítani a párnámat, és felkiáltott: “Baba az ágyban!” – számolt be róla Thompson.

Az anyuka megszülte a babát, amíg aludt. Gyorsan és csendesen érkezett, Thompson elzsibbadt lábára, ezért nem érezte az édesanya, aki elmondta, hogy nem hinné el, hogy ilyesmi megtörténhet, ha nem velük történt volna meg.

“Amikor megláttam, csak nevettem. Olyan sokáig éreztem mozogni, hogy tudtam, hogy erős és rendben van. Ez egy szürreális pillanat volt” – tette hozzá az édesanya. A család boldog és egészséges.