Teherbeesés

Örökbe fogadtak négy gyereket, majd kiderült, hogy az anya négyes ikrekkel terhes

A házaspár mindig is tudta, hogy sok gyereket akar. "Az öt jó számnak hangzott" - nyilatkozta az édesanya. Ez össze is jött nekik - és még négy...
2021. Április 15.
(fotó: Getty Images)

Pár hónappal azután, hogy Maxine és Jake Young négy testvért örökbe fogadott, kiderült, hogy újra gyermeket várnak. Még négyet. A meglévő biológiai fiuk mellé. Így most már kilenc kisgyermek szülei.

A kis, háromfős család bővülése még 2019-ben kezdődött, amikor a pennsylvaniai Readingben élő pár nevelőszülőként magához vett egy négyes testvérpárt, majd örökbe is fogadták őket. Saját kisfiuk akkor már huszonhárom hónapos volt, így hirtelenjében ötgyermekes család lettek. Ám a java még csak most következett.

Néhány hét múlva hatalmas meglepetésként kiderült, hogy a harmincéves Maxine várandós, négyes ikrekkel.

“Teljesen sokkolt a hír” – mondta a fiatal nő, aki úgy tudta, nem lehet gyermeke természetes úton. Kisfia, Henry is mesterséges megtermékenyítéssel fogant meg.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonMaxine (@maxinelee_y) által megosztott bejegyzés

Theo, Silas, Beck és Cecilia július 31-én születtek, és csatlakoztak Aiden (8), Parker (5), Connor (4), Elliott (3) és Henry (2) mellé.

Maxine úgy nyilatkozott, hogy kapcsolatuk Jake-kel nemhogy bírja a kihívásokat, de egyenesen a káosz élteti igazán.

Az édesanya rendszeresen tesz közzé videókat családi életükről, amellyel kapcsolatban eleinte aggódott. “Arra gondoltam, hogyan leszünk képesek erre” –  meséli. Ma már azt mondja, sokkal könnyebb a dolog, mint gondolta. “Egyszerűen csak csináljuk.” Ebben sokat segítenek nekik a nagyobb gyerekek, legszívesebben egész nap csak a kicsiket ringatnák.

Kapcsolódó: 44 gyereket szült és még csak 39 éves

Hát, mi őszintén szólva csak tátjuk a szánkat, hogy ez lehetséges…, és persze le a kalappal a szülők előtt!

A bejegyzés megtekintése az InstagramonMaxine (@maxinelee_y) által megosztott bejegyzés

via