Kisgyerek

Videóval figyelmeztet az anya: “egy pillanat alatt megvan a baj!”

A TikTokon osztotta meg egy anyuka élete legfélelmetesebb pillanatát, figyelmeztetésül, hogy soha, egy másodpercre se veszítsük szem elől a gyereket.
2022. Június 07.
Ezért ne vedd le a szemed egy pillanatra sem a gyerekedről (kép: TikTok/victoriaelizabeth444)

Jól tudjuk, hogy a gyerekek a másodperc tört része alatt szinte bármire képesek, olyasmikre, amik veszélyesek lehetnek rájuk. Az egyik pillanatban még a szoknyádat fogja, a következőben pedig nincs sehol. Most képzeld el, hogy kint vagytok a kertben, te egy pillanatra hátat fordítasz, a másik pillanatban a gyereked pedig már kint is van az utcán, és szélsebesen halad az autóút felé.

“Életem legijesztőbb pillanata”

Ez történt a háromgyermekes anyukával, Victoriával, aki egy videót osztott meg a TikTok-on, figyelmeztetésül és elrettentésül, hogy mi történik, ha nem figyelsz eléggé, akár csak egyetlen másodpercig.

Victoria azt írta: “Életem legfélelmetesebb pillanata. Hálás vagyok, hogy jól van. A gyerekek olyan gyorsak tudnak lenni!”Az egyperces klipben Victoria három fiával tér haza. Bemennek a kapun, a házhoz. Victoria lehajol, hogy segítsen az egyik fiának, a legkisebb eközben lazán totyog a kerti ösvényen ki a kertből, egyenesen a főút felé. Végigmegy a felhajtón, majd az utca közepén sétál, néhány gyorsan haladó autó irányába.Victoria éppen akkor mozdul ki a képből, amikor kisgyermeke veszélyesen közel kerül a főúthoz. Ha beleüvölthetnénk egy videóba, hogy felhívjuk valakinek a figyelmét, úgy ordítanánk, mintha nem lenne holnap.Ebben a pillanatban Victoria megfordul, és rájön, mi történt. Ledob mindent, ami a kezében van, és a fia felé rohan.

Ahogy egyre több autó halad el mellette, csak arra tudunk gondolni, amit a legtöbb kisgyerek tesz, ha valaki üldözi őket – gyorsabban fut!

Victoria felkapja a kisfiút és visszaviszi a házba.”Olyan messzire jutott, olyan gyorsan!” – kommentálta valaki. “Csak egy pillanat volt.”

Egy másik hozzátette: “Majdnem meghaltam, amikor ezt néztem”.

“A fiam egyszer ezt csinálta, és amikor utána futottam, és kiabáltam neki, még gyorsabban kezdett el futni egy kereszteződés felé” – tette hozzá egy harmadik kommentelő.

@victoriaelizabeth444The scariest moment of my life. Grateful he is fine. Kids are so fast! ?

♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] – Grits

(Cikk forrása: kidspot.com.au)