Kisgyerek

Új értelmet nyer a családi videózás

Nálatok mi történik a sok-sok videós anyaggal, amely a gyerekekről készül? Bizony sokunknak okoz fejfájást, vajon hogyan tehetnénk emészthetővé és élvezhetővé azt a rengeteg családi felvételt. A MosolyMűhely nekik nyújt segítséget új megoldásával.
2012. Július 19.

A MosolyMűhely hiánypótló MosolyMozi szolgáltatása személyes konzultáció után kéthetes intenzív munkával előre egyeztetett hosszúságú rövidfilmet varázsol a sok-sok órányi nyersanyagból, hogy az első lépések, szavak vagy fellépések ne csak a polcok lakói legyenek, hogy a legszebb pillanatokra valóban örökké élő képpel is emlékezhessünk. A Műhely animációban és rövidfilmgyártásban jártas szakemberei érzékeny és odafigyelő szemmel értelmezik újra a családi felvételeket, vágják, szerkesztik, animálják, zenével fűszerezik, fotókkal frissítik és tálalják néhol nevettető, néhol könnyfakasztó formában. A MosolyMozi karácsonyra és születésnapra is emlékezetes ajándék, mely garantáltan hosszú ideig a családi és baráti összejövetelek visszatérő programpontja lesz.Nézzétek meg az alábbi demófilmet, hátha nektek is megjön hozzá a kedvetek:

MosolyMozi from Mosoly Műhely on Vimeo.

További részletekért bátran hívjátok a MosolyMűhely munkatársait telefonon (+36/20 954 4440), vagy kérdezzétek őket az alábbi e-mail cimen: [email protected]!

A MosolyMűhely weboldala: www.mosolymuhely.hu

A MosolyMűhely Facebook-oldala: www.facebook.com/mosolymuhely

További információ: Breuer Anna (+36 20 954 4440)