Kisgyerek

Sajtkihívás: idétlen őrület terjed a neten

A legújabb internetes kihívás a legtöbb ember számára se nem vicces, se nem szórakoztató, mégis vannak olyanok, akik szerint jópofa sajtszeleteket dobálni a kisgyerekek arcára. Nyugi, mi sem értjük.
2019. Március 09.
Újabb idétlen kihívás...

A közösségi oldalakon időről időre felbukkannak olyan játékok, kihívások, melyek rengeteg embert mozgatnak meg világszerte, a vicces (vagy éppen idétlen) feladatok elvégzéséről pedig videót vagy fotót is feltöltenek. Van olyan ezek között, ami jó célt szolgál, de olyan is, amelyik kifejezetten veszélyes. És persze van olyan is, ami előtt a legtöbben értetlenül állnak. Ez utóbbiak közé tartozik a legújabb is, melyben egy szelet sajtot kell a kisgyerek arcára dobni, és persze közben videózni a kicsi reakcióját.

Az kihívás “elindítója” egy michigani apa, Charles Amara, aki néhány hete tette közzé a rövid videót, melyhez kommentárt is fűzött: “Hát, nem volt túl boldog utána”. Később más oldalakra is feltöltöttek hasonló videókat. Egyáltalán nem meglepő módon ezeket gyorsan le is törölték, de ennek ellenére egyre többen vesznek részt a kihívásban.

Chrissy Teigen amerikai modell és kétgyermekes édesanya nagyszerűen fogalmazta meg, mi is a baj ezzel a kihívással: “Pont ugyanannyira szeretem a vicceket, mint más, de egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy sajtot dobjak az imádnivaló, gyanútlan kisbabámra, aki a világon bennem bízik a legjobban” – írta a Twitteren.

(via)

Ez is érdekelhet: