Kisgyerek

Ötösikreivel futott félmaratont az apa

Félmaratont futni senkinek sem könnyű, de egy idahói apa úgy döntött, nehezítésként magával viszi 4 éves ötösikreit.
2022. Április 24.
Babakocsival futni mindig nagy kihívás (Fotó: Getty Images)

2 óra 19 perces idővel ért célba Chad Kempel az Oaklandi Futófesztivál félmaratoni távján. Ez az idő világrekord, ha beleszámítjuk, hogy a férfi maga előtt tolta ötösikreit egy speciális babakocsiban. A Today.com cikke szerint a négyéves gyerekek élvezték az utat és hajtották az apjukat, hogy “fuss gyorsabban, apa”. A cikkben a videót is megnézhetitek az eseményről.

Chad vitt magával egy táblát is, melyen az állt: “Bármi lehetséges.” Az Idahóban élő férfi az egész felkészülés alatt ezt mantrázta és úgy érzi, működik, ezután a futás után tényleg bármi lehetséges. A férfit azért megviselte a futás, mint mondta, ez egy kihívásokkal teli verseny volt, a nagy hőségben pedig rendesen kimerült.

Az adattudósként dolgozó férfi és felesége, Amy ötösikrei 2018-ban születtek. Lincoln, Noell, Grayson, Preston és Gabriella mellett még van két lányuk, a hétéves Savannah és az ötéves Avery.

Chad nem csak ezt a világrekordot tartja, 2019-ben ugyanis egy maratoni futást is teljesített, természetesen az ikrekkel együtt. Most azt mondja, többet nem fut ilyen nagy távot a gyerekeivel.

Futni és sportolni a baba mellett is lehet. De van néhány szabály, amelyet be kell tartani, hogy mik ezek? Azt ebben a cikkben szedtük össze.