Kisgyerek

Most az anyaság a legfontosabb szerepem!

- így nyilatkozott Natalie Portman, aki a várakozásokkal ellentétben egyelőre nem vállal filmszerepeket.
2011. Október 19.

A harmincéves, Oscar-díjas színésznő, akit legutóbb a Fekete hattyúban láthattunk, minden jel szerint élvezi a három hónapos kisfiával, Alephfel töltött napokat. Ahogy a legfrissebb fotókon is látszik, lelkes babahordozó: a kisfiút mindenhova magával cipeli a snugli nevű hordozóeszközben. A fotós éppen piacozás közben örökítette meg őket, hatalmas rakás gyümölcsöt és zöldséget szereztek be.

Gyereke apjával, vőlegényével, Benjamin Millepeid koreográfussal épp a Fekete hattyú forgatásán hozta össze a sors. A pár épp most érkezett haza Los Angelesbe európai körútjáról, és a jelek szerint egyik első útjuk a piacra vezetett.

A színésznő, aki jelenleg a Dior egyik arca, egészen hétköznapi öltözékben, farmerban, drapp dzsekiben, lófarokkal és smink nélkül merészkedett az emberek közé.

A család egyébként nem sokat mutatkozott az utóbbi hónapokban, legutóbb Svájcban kapták őket lencsevégre.Bár sokan arra számítottak, hogy Natalie Portman az Adaline című film főszerepében fog visszatérni az anyasági szabadság után, ő elutasította az ajánlatot. Ezt már az Oscar-gálán is sejteni lehetett, amikor ezekkel a szavakkal fordult francia vőlegényéhez a legjobb színésznőnek járó díj átvétele után: Csodálatos szerelmem, Benjamin, aki életem legfontosabb szerepét adta nekem.

Natalie Portmant azért láthatjuk a filmvásznon most is, korábban forgatott filmjeiben, a Thorban és a Király!-ban (Your Highness).

Forrás: Dailymail