Kisgyerek

Móka és kaland a Fertő-tavi Familyparkban!

A St. Margarethenben található, Fertő-tavi Familypark Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, mely több mint 140 ezer négyzetméteren 80-nál is több, különféle látványossággal várja az odalátogatókat.
2014. Április 14.

Már a legkisebbek is rendkívül széles kínálatból válogathatnak. Szüleikkel vagy nagyszüleikkel utazhatnak a Hans und die Bohnenranke vonattal, vagy tehenek és kecskék mellett elhaladva, traktorral fedezhetik fel a parasztudvart. A Waldtierrennen (erdei futóverseny) pályáján Apával vagy Anyával ülhetnek bele egy nyusziba vagy sünibe, és máris indulhat a vidám erdei utazás. Az Oldtimer Convoy-jal a törpék országába látogathatnak el, és az elvarázsolt Märchenwaldban (meseerdő) találkozhatnak kedvenc meséik szereplőivel. Forró nyári napokon számos vízi játék gondoskodik a várva-várt hűsítésről. És aki soha sem hiányozhat: a park kabalafigurája, Filippo kandúr!

A bátrak a Götterblitz (isteni villám) hullámvasúttal száguldhatnak a mélybe, vagy a Rattenmühle (régi malom) családi ciklonnal vehetnek részt egy fergeteges utazáson a magasban. A Römerturmból (római torony) egyedülálló, 360 fokos kilátás nyílik a Ruszti-dombságra és a Fertő-tóra.

A Fertő-tavi Familypark április 5-én nyitja meg kapuit az új szezonban, és természetesen idén is rengeteg új felfedezni való vár mindenkit: A vidám Fassltanz (hordótánc) attrakcióban a család szédületes forgásba lendülhet egy boroshordóban, a bátrak pedig megkockáztathatnak egy repülést a Flug mit dem Adlerrel (repülés a sassal). Májustól, a teljesen átalakult állatsimogatóban, a Tante Mizzi’s kleine Farmon (Mici néni kis farmja) különféle állatok simogathatók és figyelhetők meg közvetlen közelből.

A sok jármű mellett a Fertő-tavi Familypark még számos kalanddal várja látogatóit, mint pl. az élmény-játszóterek, mászási lehetőségek és számos egyéb érdekesség. Kényelmes utak vezetnek át az idilli parkon, ahol sok-sok kellemes, maradásra csábító hely rejtőzik. A park teljes területe babakocsi- és tolókocsibarát.

A Fertő-tavi Familyparkban kulináris élvezetekben sincs hiány. A 11 étteremben garantáltan mindenki talál a fogára valót. Az éttermek ráadásul különleges, az adott témakörhöz illő ételekkel is készülnek.

A valamennyi korcsoport számára vonzó, széles körű kínálatnak köszönhetően a Fertő-tavi Familypark ideális kirándulócélpont az egész család számára!

Csoportokat, iskolákat és óvodákat is szeretettel várunk!

Nyitvatartási idő

A Fertő-tavi Familypark 2014. április 5-től október 26-ig naponta tart nyitva.

Április – szeptember: 9:00 – 18:00 óráig, belépés 17:00 óráig, játékok: 10:00 – 18:00 óráig

Október: 10:00 – 17:00 óráig, belépés 16:00 óráig, játékok: 10:00 – 17:00 óráig

Rossz idő esetén a nyitvatartási idő változhat.

www.familypark.at