Kisgyerek

Facebook szülőknek – mire jó ez?

A szülői Facebook célja, hogy a szülők és a gyerekek biztonságban maradhassanak az online világban.
2016. December 15.

Fontos információkat és tippeket találunk a Facebook szülői oldalán (Facebook Parents Portal) arról, hogyan lehetünk mi is és a gyermekeink is biztonságban a neten. Azt a közösségi oldalnál is tudják, hogy a szülőknek sok kérdésük van a Facebookkal (és úgy általában a közösségi oldalakkal) kapcsolatban, így nekik szeretnének most segíteni – számolt be a Facebook hivatalos blogja.

Attól függetlenül, hogy a szülőnek vagy a kamasz gyermeke fent van-e a Facebookon (ahová elvileg 13 éves kortól lehet regisztrálni) összeszedtek néhány praktikus hivatkozást, tippet és trükköt, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki a magunk számára mindebből, és segíteni tudjunk gyermekünknek is a használatában.

Itt megismerhetjük az alapokat, hogyan kereshetünk ismerősöket, hogyan lehet tartalmakat megosztani, és bemutatják nekünk a Facebook szabályait és eszközeit is.

Tippekkel is segítenek abban, hogy a szülők sikeresen tudjanak beszélgetni a gyerekkel az online biztonságról, de akár szakértői tanácsokat is lehet kapni.

A szülői portál ide kattintva, magyarul is elérhető.