Kisgyerek

5 webáruház, ha a kicsiknek vennél valami ötleteset

Közeleg a húsvét, mindenhol az nyúl az úr. S bár szerencsére nem akkora a marketingtámadás, mint advent tájékén, azért van pár tippünk, hogy a fotelból, hátradőlve honnan szerezhetnél be pár ötletes ajándékot az internetről.
2012. Április 02.

Összegyűjtöttük a kedvenc webáruházainkat!

Vagány és egyedi

Barátnődnek épp most született babája, és mennél látogatóba? Összegyűlik a nagycsalád, és nem tudod, hol találhatnál egy kis helyes ruhadarabot az unokahúgodnak, akinek gyakorlatilag mindene megvan? Nézz körül a Lucky Vampire Gang oldalán, és biztos találsz valami vagány és egyedi cuccot, ami nem fog „szembejönni” a gyerekkel a játszón…A mi kedvencünk most ez a vidám nyulas body a húsvéti kollekcióból:

Játék, játék, játék

Amíg kedvünkre „dekorálhatjuk” csemetéinket, környezetünk és a magunk szórakoztatásunkra jó ajándék lehet a ruha, de később jobban örülnek a gyerekeink, ha ők maguk is szórakozhatnak.Tehát játék, játék, játék. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen és mennyiért.Kedvenc webáruházunkban minden korosztálynak találhatsz minőségi játékokat, jó árfekvésben.És a legjobb hírünk, hogy a Játéknetet már a babaszoba.hu oldalán is elérheted!

Könyv, könyv, könyv

A Pagony Kiadó már rég a legigényesebb gyerekkönyveket kínálja a magyar gyerekkönyvpiacon.Webáruházukban böngészve egészen biztos, hogy minőségi ajándékot találhatunk kicsiknek és nagyoknak!Óvodásoknak aktuális kedvencünk most a Maszat-sorozat legújabb része: Maszat a vonaton

Legó minden mennyiségben

A legóval szintén nem lehet nagyot tévedni. Reszketve várom a pillanatot, hogy a lányom felfedezi-e magának ezt a játékot. Úgy érzem, hosszú délutánokat tudnánk együtt építeni, belefeledkezve az apró kockákba.

Mi a Kockamániát szeretjük!

Varázslatos ötletek

Ha picit másra vágytok, érdemes átböngészni a varázserdő.hu oldalt, mert csodás kis kincsekre lehet találni. Ötletes szendvicsformák, vicces evőeszközök, gyerekszoba-dekorációk.Aktuális kedvencünk most ez a vidám zsírkrétakészlet!