Gyerek

Stílus és elegancia – Mediterrán Élmények Fellegvára

A négycsillagos Hotel Castello a wellness és gasztronómiakedvelők, továbbá a gyermekes családok fellegvára. Célunk, hogy kiváló ízekkel, a Villányi borvidék különleges boraival és kényeztető wellness kezelésekkel tegyük teljessé Ön és családja pihenését.
2022. Május 25.

A Hotel Castello**** Siklós belvárosától 300 méterre, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el, a Siklósi Vár lábánál. A szálloda közvetlen, zárt folyosós összeköttetésben áll a Siklósi Thermal Spa fürdővel, melynek szolgáltatásait korlátlanul használhatják kedves vendégeink.

A minimalista homlokzatokat izgalmasan ellenpontozzák a belső terek vibráló, art deco stílusú szín- és formavilága. Az egykori malomépületet körbeölelő, modern vonalvezetésű szállodánkban egyedülálló belsőépítészeti megoldások kápráztatják el az ide látogatókat. Berendezéseink igényessége, az olasz tapétáktól, a kézzel gyártott bútorokig egy lifestyle hotel nagyvonalúságát tükrözik. A stílusos elegancia érzete Istókovits Kálmán festőművész lehengerlő alkotásai által teljesedik ki.

Stílus és elegancia - Mediterrán Élmények Fellegvára

Lakosztályaink – Grande Familia, Lusso, Principessa és Ferrari – 4-5 fős családok részére is kényelmes pihenést biztosítanak. A két légterű lakosztályok fürdőszobái káddal és zuhanyzóval felszereltek, a hálószoba részben pedig megtalálható egy kihúzható kanapé is. Családbarát szállodánk gyermekek részére igény szerint biztosít baba-és pótágyat, kiskádat, WC szűkítőt, fellépőt, gyermekágyneműt, etetőszéket és babaétel melegítési lehetőséget. Szállodánk Mulino étterme, a malomépület első emeletén 100 fő befogadására alkalmas, illetve családi rendezvények lebonyolítására is. Az étterem specialitásaként megjelennek az olasz konyha remekei, emellett megtalálhatóak a magyaros és tájjellegű ételek is.

A hotel konyhájának kínálatát a helyi termelők minőségi alapanyagainak felhasználásával készülő, hazai és mediterrán fogások, valamint a villányi borok alkotják.

Stílus és elegancia - Mediterrán Élmények Fellegvára

Fürdőnk a csodálatos természeti szépségéről, történelmi és kulturális gazdagságáról ismert és méltán híres városunk, Siklós büszkesége. A háromszintes, több mint ötezer négyzetméteres komplexumban összesen 12 medence van. A legkisebbeket a sekély vizű gyermekmedencékben felhőtlen szórakozás várja. Három különböző mélységű meleg vizes medence, vízi játékok és egy hatalmas szivárvány csúszda szerez felejthetetlen pillanatokat a gyermekeknek. A medencéket körülvevő színes bástyák különleges hangulatvilágukkal a vár biztonságos falait jelképezik. Minden egyes bástya belsejében meglepetésélmények várják a fürdőzőket. A kültéri részen egy 33 méteres úszómedence is található, mely alkalmas sportolásra és egyben szórakozásra is.

Látogasson el hozzánk egy komplex családi élményért, ahol a Villányi borvidék természeti adottságai, a Siklósi vár kulturális kincsei és fürdőnk kikapcsolódási lehetőségei garantálják az emlékezetes nyaralást!

 

További információ: https://hotelcastellosiklos.hu/