Gyerek

Megható fotó: játékokkal búcsúzik a középiskolától egy érettségiző srác

Búcsúzni csak szépen szabad - ez a fiú megtette.
2021. Június 22.
Fotó forrása: Josiah Robles 

Josiah Robles ősszel egyetemre megy, ám előtte még sort kerített egy fontos dologra: méltó módon elbúcsúzott a középiskolás évektől.

A fiatal srác a Twitteren tett közzé egy fotót, amin újraalkotta a Toy Story című film kulcsjelenetét, azt, amikor a főszereplő, Andy a lépcsőn hagyja játékait, mielőtt elindulna az egyetemre.

A texasi tinédzser elmondta, hogy az ötlet tulajdonképpen édesanyjától, Roxanne-tól származik. Ő látott a Facebookon egy hasonló képet, csak ott egy óvodás kisgyerek búcsúzott így az otthoni játékaitól. Persze, minden életszakaszunkban búcsúzunk valahonnan, és új kapuk nyílnak…

Nos, most megszületett az újragondolt fotó, amin a film eredeti játék-szereplői, Buzz és Woody integetnek, miközben Josiah egyeteme zászlaját lengetve jövője felé tart.

A képet a család egy közeli barátja készítette, és Josiah azt nyilatkozta, nem is gondolta volna, hogy népszerű lesz. Pedig így történt, a bejegyzés sokak szívét megérintette, rengetegen osztják, a lájkok száma már húszezer-közeli. – Én csak afféle végső búcsúnak gondoltam” – mondta a srác a Today.comnak.

A képre még maga az Egyetem is reagált. Azt írták: “Üdvözöljük Josiah-t a Baylor-családban, már nagyon várjuk, hogy itt legyen.”

A fiú gépészmérnöknek tanul majd Waco-ban, Buzzt és barátait pedig maga mögött hagyja. “Tudom, hogy várni fognak rám” – tette hozzá.