Gyerek

Maradt a kisfiús báj: így néz ki ma az Igazából szerelem gyerekszereplője

Egykor meghatódtunk a csillogó gyerekszemektől. Nos, nem sokat változtak.
2022. Április 21.
Fotó: Getty

Az Igazából szerelem című nagy klasszikusban aztán a szerelem valóban minden arca előfordul, kezdve rögtön a gyerekszerelemmel, amikor a lángolás még egyszerre szenvedélyes és félénk, minden olyan bizonytalan. Ezt a fajta lelkesedéssel vegyes szorongást csodálatosan játszotta el Thomas Brodie-Sangster a kis Sam szerepében, 2003-ban. Igen, ő volt Liam Neeson karakterének a nevelt fia, a “kis, cuki, szőke”, aki persze egy nála idősebb, magasabb, népszerűbb és tehetségesebb lányért rajongott, az “osztály szépéért”, ahogy az lenni szokott.

Maradt a kisfiús báj: így néz ki ma az Igazából szerelem gyerekszereplője

Nos, a “kis Sam” már nagy Thomas, hiszen nem kevesebb, mint harminckét éves. Amiből még emlékezhetsz rá kicsit nagyobb korából, az a Trónok harca, és Rojen Reed szerepe, de játszott a Nanny McPhee-ben is.

Őszintén szólva a srác nem sokat változott, vonásai ugyanazok, ő az az “örök fiatal” típus. Nem csoda, hogy előfordult, hogy még kiszolgálni sem akarták sörrel igazolvány felmutatása nélkül.

Most mindenesetre meg tudjuk mutatni nektek a jelenlegi, ráadásul vörös szőnyeges formáját barátnője, Talulah Riley oldalán (aki inkább mintha a nővére lenne…).