Gyerek

Idén a nagyszülőkkel nyaraltok!

Az elmúlt hónapokban a pandémiás helyzet több nehézséget okozott a családokban.
2021. Június 30.

Sok szülő nem teheti meg, hogy hosszabb időre szabadságra menjen ezen a nyáron, de a gyerekek sem lehetnek folyamatosan óvodában, iskolai felügyelet alatt vagy táborban. Persze, ahol vannak nagyszülők ott jobb a helyzet, de ők is megérdemlik a pihenést. Az így kialakult helyzetre kínál pénztárcabarát megoldást a gyulai Hőforrás Üdülőszövetkezet & Hotel, ahol felkészülten várják a családokat.

“Nyaralunk a nagyiékkal”

A “Nyaralunk a nagyiékkal” nevű csomag foglalása estén a gyerekek részére napi 4 órában kínálnak animációs lehetőséget a szállodában. Így míg a gyerekek az animációs programokon szórakoznak, addig a nagyszülőknek lehetőségük van a gyógyvizes medencében vagy a fürdőgyógyászati kezeléseken részt venni

Idén a nagyszülőkkel nyaraltok!

Persze olyan közös programokat is kínál a szálloda, mint a családi kincskeresés, vagy az aquafitness, amelyben egész életre szóló élményeket szerezhet a család apraja-nagyja. S, hogy a szülők se maradjanak ki teljesen a nyaralásból, a lefoglalt csomag mellé kedvezményesen foglalhatnak hétvégére egy plusz szobát, hogy csatlakozhassanak szeretteikhez.

A Hőforrás Hotel a “Nyaralunk a nagyiékkal” csomaghoz, és a hozzá csatolt szobához késői távozást biztosít, így utolsó napon 12 óráig maradhatnak a szállodában.

Bővebb információ: www.hoforrashotel.hu