Gyerek

Élmény karácsonyra az egész családnak

Az Álomutazó mesemusical egy felejthetetlen élmény, ami a gyerekeket lenyűgözi, a szülőket szórakoztatja. December 22-23-án és 27-én a volt SYMA csarnokban rájövünk, hogy álmok nélkül nem lehet élni.
2018. November 06.

Stohl András szerint az Álomutazót a gyerekek garantáltan imádni fogják: “Egyrészt kapnak egy olyan történetet, amivel tökéletesen tudnak azonosulni, másrészt egy olyan vizuális élményt, ami kitörölhetetlen? – mondja Stohl. A darabot 2017-ben már 50 ezren látták, akkor ezt írta róla a kritika: “Ritka családi előadás az, ahol gyerek és szülő szeme egyszerre csillog izgatottságtól, varázslattól, meghatottságtól és bulihangulattól.?

Az Álomutazó olyan látványvilágot nyújt, amit itthon még sehol nem lehetett látni, A darab rendezője és koreográfusa a Kossuth-díjas táncos, koreográfus-rendező Juronics Tamás szerint “ekkora produkció nincs Magyarországon, már a méreteiben is lenyűgöző, másrészt pedig egy csodálatos történet, aminek fantasztikus tanulságai vannak? – mondja a darabról, amiben a díszlet – egyedülálló módon – hatalmas  ledfalakból áll, nagyon sok táncos szerepel a színpadon, és olyan effektek jelennek meg, melyeket csak nagy show-műsorokban lehet látni. 

www.tulipantunder.hu