Gyerek

A játék valósággá válik a hétvégén

Az Allee bevásárlóközpontban most hétvégén a játékos kedvű gyermekek és szüleik átélhetik az otthoni szőnyegen játszott LEGO Chima Legendái izgalmas harcait és ajándékot is nyerhetnek.
2013. Szeptember 19.

A dél-budai bevásárlóközpont ad otthon a LEGO Chima Legendái Királyságnak. A kétnapos rendezvényre belépők egy varázslatos paradicsomban találják magukat, ahol a történetben megjelenő állattörzsek élnek. Ez a világ egykoron a nyugalom szigete volt, ám két állattörzs most harcba szállt egymással a különleges természetfeletti képességeket biztosító CHI birtoklásáért.

A játékos kedvűek akár mindkét napon próbára tehetik tudásukat, kézügyességüket, képzelőerejüket és a játék erejéig oroszlánokká vagy krokodilokká változhatnak. Sőt, akik versenyezni is szeretnének, azok részt vehetnek a Speedorz Bajnokságon, ahol a legügyesebbeket különleges LEGO ajándékokkal jutalmazzák. Az izgalmas hétvégi programon minden résztvevő kap egyet LEGO Chima oroszlánkirálya, Laval álarcából.

A szeptember 21-22-én 10 és 19 óra között nyitva tartó rendezvény persze nemcsak a fiúkat, hanem a kislányokat és az egészen kicsiket is várja. A lányoknak LEGO Friends babaházzal, a kicsiknek pedig LEGO DUPLO játéksarokkal készülnek.