Gyerek

3 különleges rajzeszköz

Ha csemeténkből előtör a kreativitás, nincs az a felület, ami megúszná szárazon... Ezekkel a csodálatos eszközökkel kültéren és beltéren egyaránt bátran teret engedhetünk a végtelen gyermeki fantáziának.
2011. Augusztus 12.

Egy szenvedély margójára – rajzolókövek

A legcsodálatosabb kréták, amiket eddig valaha láttam.

A formás kis kövek képzeletemben tökéletesen simulnak a maszatos gyerekkezekbe, és titokzatosan csörögnek az összehúzható kis szütyőben.

Eredeti, egyszerű, mesebeli. Sajnos csak külföldi aukciós oldalról tudod megrendelni, így a szállítási költséggel már elég borsos az ára, de még jobb, ha felkutatsz egy amerikai nagybácsit…

Lemosható és feltölthető filcek

Annyira lehangoló, amikor a kedvenc filcünk szánalmasan nyikorog a papíron, mert kiszáradt.Az AquaDuddle névre hallgató kis készségek birtokában ez nem fordulhat el, hisz a tollat használat előtt mindig újra fel kell tölteni vízzel, hogy megelevenedhessenek a formák.A speciális „papírra” rajzoló tollak minden anya álmát megvalósítják: semmi maszat, semmi folt, csak a végtelen képzelet. Ugyanez komplett kis útikészletben is kapható.

Csak természetesen

Az első rajzeszköz kiválasztásnál nem elhanyagolható szempont, hogy gyermekünk nem feltétlenül kizárólag rajzolásra fogja használni a csábítóan színes rudakat.

Ha olyan krétát választunk, mely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, akkor sem kell repülősóért kiáltanunk, ha véletlenül kis Picassónk szájában kötne ki zsírkréta.