Baba

Szuper kuponok kismamáknak és anyukáknak

Érezhetően itt a tavasz, jó lenne egy kicsit felfrissíteni a kicsik ruhatárát? Vagy épp mostanra várod első babádat? Akkor is találsz a Nők Lapja kuponjai között olyat, ami kedvedre való lehet.
2014. Március 06.

Nekünk, anyáknak, feleségeknek, háziasszonyoknak mindig nagy segítség, ha valamit kevesebb pénzért vásárolhatunk meg, különösen jókor jön ez a lehetőség évszakváltáskor, amikor egyébként is több a kiadás. Az apróságok ráadásul elképesztő mennyiségű ruhát tudnak összemaszatolni, a játszótéren összekoszolni, de jól is van így, ez a dolguk! A Nők Lapja kuponjaival most segíteni szeretnénk nektek, hogy kedvezményesebb áron tudjátok beszerezni a hiányzó darabokat. De persze nem csak ruhákat tudtok venni, készültünk gyönyörű kismama fehérneműkkel, játékokkal, sőt, még egy tuti gyerekbarát szállásra is kedvezménnyel foglalhattok most a kuponokkal!

Ide kattintva érhetőek el a kinyomtatható baba-mama kuponok!

A teljes kuponfüzetet keresd a Nők Lapja e héten megjelent 10-es lapszámában.

Szuper kuponok kismamáknak és anyukáknak

Hogyan használd?

Vásárláskor, a szolgáltatások igénybevételekor vagy éppen az utazás lefoglalásakor mutassa be a kupont, és megkapja a kedvezményt. A kuponok március 7-9. között válthatók be a feltüntetett feltételek szerinti módon. Egyes esetekben a beváltás határideje eltér ettől, ezt minden esetben külön feltüntettük a kuponon.A kuponok beváltásának feltételeit, illetve a kedvezmény mértékét partnereink határozzák meg, saját hatáskörükben.

Reméljük, örömmel fogadják tavaszi, pénztárcakímélő kuponjainkat!

A kuponok beváltásáért a Sanoma Media Budapest Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal.