Baba

Pillangó szoptatós párna az új őrület

A szoptatós párna ma már mindenki számára ismert segítség a szoptatásban és a terhesség alatti kényelmes testhelyzet megtalálásban is. Számtalan méretben, kivitelben kapható, a legújabb típusa a pillangó alakú párnát gyógytornászok fejlesztették ki.
2022. Február 21.
Pillangó szoptatós párna az új őrület (fotó: butterflypillow.co)

A szoptatós párnák nagy segítséget nyújtanak már a terhesség időszakában is: segítik a kényelmes testhelyzet megtalálását a kismamának azáltal, hogy megtámasztják a test kritikus pontjait. Később, amikor a baba megszületik tovább használható a párna, a szoptatásban nyújt nagy segítséget. Főként a baba első félévében hasznos a még nagyon pici babát megtámasztja, segíti, hogy kényelmes legyen a szoptatás és nem utolsó sorban, amikor a baba még nagyon kicsit a mellre helyezésben is segít azzal, hogy a baba pozíciója magasabban van a használatával.

A pillangó alakú szoptatós vagy kismama párna a terhesség alatt segít megtartani azt a testhelyzetet, ami támogatja a pihentető alvást. Ez különösképpen a terhesség harmadik trimeszterében lehet nagy segítség.

A pillangó alakú párna megtámasztja a hasat és a gerincet is. Ha alvás közben átfordulunk egyik oldalunkról a másikra, akkor a pillangó formájának köszönhetően nem kell mozgatni a párnát, ugyanúgy támasztani fogja a testet.

Pillangó szoptatós párna az új őrület

(kép: amazon.com)

A baba megszületése után szoptatás során is alkalmazhatjuk, segít megtartani a babát, kényelmesebbé teszi a szoptatási pozíciót az anya számára.

Létezik pillangó alakú párna kifejezetten kisbabák számára. Használhatjátok babakocsiba, babahordozóba, a baba fejét oldal irányból védi alvás, pihenés közben.

Pillangó szoptatós párna az új őrület

Pillangó alakú szoptatós párna (kép: amazon.com)