Baba

Nem mindennapi eset: a szülőszobán kapta meg a diplomáját

Egy New Orleans-i nőnek úgy torlódtak össze az időpontok, hogy pont a diplomaosztójának napján szült.
2022. Május 31.
A szülőszobán kapta meg diplomáját. Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A Dillard Egyetem rektora személyesen adta át Jada Sayles diplomáját, a szülőszobán. A 21 éves jogász kisbabája pont akkor érkezett, amikor a diplomaosztón a nevét olvasták fel, így az oklevelet nem tudta átvenni, helyette kórházba szállították. Másnap a kórteremben kereste fel őt a rektor, hogy kézbesítse a diplomáját.

A rektort nem érte váratlanul a helyzet, Dr. Walter Kimbrough volt ugyanis a fiatal lány konzulense, így tudta, hogy pont a diplomaosztó napjára van kiírva, bár mindannyian abban reménykedtek, hogy a ceremónián Jada még részt tud venni.

Ám amikor aznap reggel megindultak a fájások, az orvosok pedig megállapították, hogy Jada vajúdik, nem volt kérdéses, hogy szükség lesz egy alternatív diplomaosztóra is. Kora délután meg is született a kis Easton, édesanyja pedig azt mondta, egészen furcsa érzés volt egy nappal a szülés után átvenni a diplomáját.

De különleges pillanat volt ez a rektornak is. “Olyasmit tettem ma, amit még soha az elmúlt 18 év alatt. Kórházban adtam át egy diplomát” – írta Dr. Kimbrough, aki szerint ez egy nagyon édes pillanat volt.

“A fiam, Easton ott volt a karjaimban. Így volt tökéletes. Határozottan emlékezetes nap volt”- mondta a büszke anyuka, aki azzal is viccelődött a Fox News Digitalnak, hogy fia, remélhetőleg valami “nagyszerű anyák napi” ajándékot ad majd neki, mivel a főiskolai diploma megszerzése után néhány órán belül megszülte.