Baba

Mostantól kétszer erősebb a Pampers pelenkák combrésze

Az új Pampers Active Baby pelenkák mostantól kétszer erősebb védőgáttal rendelkeznek a combrésznél a még hatékonyabb szivárgásmegelőzés érdekében.
2019. December 10.
(Fotó: iStock)

A pelenkák extra “sleep” alvórétege pedig segít a gyors nedvszívásban, így képes akár 12 órán át szárazságot biztosítani a babák bőrének. A kellemetlen meglepetések helyett a pelenka így biztonságot és kényelmet nyújt mind az örökmozgó kisbabáknak, mind szüleiknek a nap bármely szakában.

Egy kisbabával minden kiruccanást meg kell tervezni a parkban történő rövid sétától az orvoslátogatáson keresztül egy hosszabb kirándulásig, mert nem csak a baba, hanem a pelenka teherbírása is számít. A szivárgás okozta meglepetések miatt pedig sok szülő gyakran inkább lemond az aktívabb életmódról.

A megújult, kétszer erősebb védőgáttal rendelkező pelenka azonban még hatékonyabban véd a szivárgás ellen, az extra alvóréteg segítségével pedig az éjszakák nyugodtabbak, a közös családi kikapcsolódás pedig felszabadultabb lehet. A pelenka Mikro Pearls gyöngyöket tartalmazó nedvszívó rétege magába zárja, a három nedvszívó csatorna pedig egyenletesen eloszlatja a nedvességet a pelenka belsejében, és távol tartja azt a baba bőrétől. A baba popsija így akár egy egész napon vagy éjszakán át száraz maradhat.

Mostantól kétszer erősebb a Pampers pelenkák combrésze

A Pampers felkérte a megújult pelenkájának tesztelésére Berényi-Simon Alexandra fitnessedzőt is, aki második gyermekét váró édesanya. Alexandra 20 hónapos kislánya, Lara igazi örökmozgó, így számukra is fontos, hogy a családi programokon ne azon kelljen aggódniuk, meddig marad szárazon a babapopsi. – A mi családunk igazán aktívan él, sokfelé járunk mi is, és örömmel tapasztaltuk, hogy ebben a megújult pelenkában teljes biztonságban tudhatjuk Larát – mondta el a fitnessedző.

A babák alvás közben kétszer annyit mozognak, mint a felnőttek, így a pelenkájuk igazán nagy igénybevételnek van kitéve éjszaka. Ha átnedvesedik vagy megduzzad, az megzavarhatja a nyugodt alvást. A Pampers által nemrégiben megkérdezett szülők több mint kétharmada (77%) szerint azonban a legújabb pelenka valóban szivárgásmentesnek bizonyult akár 12 órán át, és 78%-uk állította, hogy bármilyen pozícióban alszik a kisbaba, nem ázik át a pelenkája reggelre. A válaszadó szülők 92%-a hosszabb utak alkalmával is tökéletesnek találta a megújult pelust.

Kapcsolódó írásaink: