Baba

Melyik fogyókúrát választod?

Összeállításunkban olyan módszerekből válogattunk, amelyek más-más szemszögből közelítenek a túlsúly problémájához. Válogass kedvedre, hiszen édesanyaként is lehet tökéletes az alakod, a plusz kilóknak pedig búcsút inthetsz.
2012. Május 03.

Zavarba ejtően sokféle lehetőség áll azok előtt, akik fogyni szeretnének. Nem is olyan könnyű választani! Mi most aszerint gyűjtöttünk csokorba néhány módszert, hogy milyen oldalról közelítik meg ezt a kétségkívül igen összetett kérdést.

Folyton éhes vagyok!

És a következmény persze plusz kilókban jelentkezik, hiszen aki egész nap eszik és eszik, egyre gömbölyűbbé válik. Ha nálad is ez a helyzet, érdemes olyan termékkel próbálkoznod, amely elsősorban az éhségérzetet csökkenti. Ilyen például a CM3 Alignat kapszula. Ez barnamoszatból nyert komplex rostot tartalmaz, amely a gyomorban puha, zselészerű anyaggá duzzad, és 6-8 órán át ott is marad.

A mozgás hatására a kapszula ide-oda lökődik, s így újra meg újra stimulálja a gyomor felső érzékelőit, amelyek elsődlegesen felelősek a jóllakottságérzet kialakulásáért. Ezek az érzékelők újra és újra elküldik az agy éhségközpontjába az üzenetet: Jóllaktam! Ennek köszönhetően órákon át elfelejtheted az evést. A kapszula tartalma természetes módon bomlik le, és felszívódás nélkül távozik a szervezetből. Semmi mást nem kell tenned, mint hogy étkezések előtt félórával beveszed a CM3 Alginatot. Egész egyszerűen nem leszel éhes, az ételadagok pedig csökkennek.

Mit ehetek, és mit nem?

Nem vagy egyedül, ha összezavarodsz, mert a különféle fogyókúrás irányzatok más-más étrendeket és adagokat tartanak célravezetőnek. Ha ráadásul azok közé tartozol, akik nem szívesen bíbelődnek főzéssel, kalóriák számlálgatásával és extra alapanyagok beszerzésével, akkor neked találták ki a Turbó diétát ®!

Melyik fogyókúrát választod?

A Turbó diéta® enzimes fehérje turmixpor minden szükséges tápanyagot a megfelelő arányban biztosít. A probiotikus rostnak, az enzimeknek, vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően a fogyókúrád kiegyensúlyozott és hosszú távon is eredményes lesz. A minőségi fehérje elfogyasztása után nem leszel éhes, és így könnyedén oda tudsz figyelni a súlyodra. Attól függően, hogy milyen gyors fogyást szeretnél, egy vagy több étkezést helyettesíthetsz a különféle turbó diétás turmixokkal. Amíg szoptatsz, célszerű a lassú, egyenletes fogyást választanod, ebben az esetben például naponta egyszer vacsora helyett, vagy akár kétszer is, reggel és este fogyaszd a turmixot. Ha már legalább kilenc hónap telt el a szülés óta, nem szoptatsz már, és intenzív fogyást szeretnél, valamint tíz kilónál nagyobb súlytól szeretnél megszabadulni, akkor 14 napon keresztül fogyaszd a Turbó diéta® enzimes fehérje turmixport.

Alig eszel, mégis hízol? Lúgosíts!

A leggyorsabb megoldás, hogy zsírpárnákat veszíts! A sikertelen fogyókúrák azért történnek meg, mert nem a kiváltó okot kezeljük. Az ok ugyanis az anyagcserét bénító „szemétben” rejlik. A nyúlékony zsírsejtek, nem mások, mint remek salakanyag raktárak a szervezet számára, akárcsak a kötőszövet, ami narancsbőrt, petyhüdtséget eredményez. Vagyis, egy az összes kiválasztó szervet megdolgozó, alapos lúgosítás és méregtelenítés, felszámolja a salakanyag raktárakat, amitől Te karcsúbb, feszesebb és nem utolsó sorban vitálisabb leszel!

Melyik fogyókúrát választod?

Lúgosítással tekerd vissza az idő kerekét! Ez a zöld koncentrátum, megszabadít a bénító, hizlaló, öregítő savaktól, salakanyagoktól és mérgektől. A Puridren®-ben található 12 gyógynövény mindegyike felelős egy kiválasztó szerv méregtelenítéséért, ami a szervrendszerek fokozott munkáján keresztül ölt látványos eredményeket. A gyógynövények adta szerves klorofill pedig megköti a savakat és kivezeti azokat a szervezetből, mielőtt még raktározná a test. A Puridren® koncentrátumot különösen ajánljuk azok számára, akik a felgyorsult életvitelük miatt nehezen találják a munka, mozgás, helyes étrend és pihenés közötti egyensúlyt. A Puridren® megteremti a sav-bázis egyensúlyt, mely alapfeltétel a karcsúság, a tartós egészség és fiatalság megőrzéséhez, illetve annak visszaszerzésére. Mit tapasztal, ha a Puridren® mellett dönt? A közérzet javulását és külső kivetítőnkön; alakunkon, hajunkon, bőrünkön, kötőszövetünkön jelentkező elváltozások visszafordítását, karcsú és feszes vonalakat. Csak öt egyszerű lépésre van szükség:

1. vegyél 1.5 L szénsavmentes vizet vagy gyógyteát

2. önts hozzá 25ml Puridren® főzetet (adagolókupak a flakon tetején)

3. idd egész nap egyenlő arányban elosztva (adhatsz hozzá citromkarikákat, egy késhegynyi gyömbért és mentalevelet is)

4. ne ijedj meg, ha vastagabb, bűzösebb és színesebb lesz a vizeleted

5. a méregtelenítés elindult, az újjászületésed kezdetét vette.

Fogyózom, tornázom, mégis elmarad az eredmény!

Legalábbis, ami a részleteket illeti, talán nem vagy száz százalékosan elégedett az eredménnyel! Ha épp onnan nem sikerül fogynod, ahonnan szeretnél, például a hasadról, miközben a melled egyre zsugorodik a fogyókúrázás miatt, vagy az arcbőröd vált különösen petyhüdtté a súlyvesztés következtében, érdemes olyan komplex szolgáltatást igénybe venned testkezelésre szakosodott esztétikai klinikán, amely a modern technikára és tudományra alapozva, professzionális kezelésekkel alapozza meg irigylésre méltó külsődet és tökéletes alakodat.

Melyik fogyókúrát választod?

Így biztosan nem vesznek kárba az egészséges életmódért tett erőfeszítéseid, sőt, épp ellenkezőleg, a kevésbé tökéletes részletek korrekciója még nyilvánvalóbbá teszi fiatalságodat és szépségedet. Kérj személyes konzultációt, ahol a diagnosztikát követően orvossal beszélheted meg személyre szabott kezelési tervedet, amely kifejezetten a te egyéni problémádra összpontosít, és még a beavatkozások eredményének nyomon követése sem marad el, ezért lehetsz a lehető leghatékonyabb! Ráadásul többnyire jelentős, akár ötven százalékos kedvezménnyel is számolhatsz, ha több szolgáltatást veszel igénybe.