Baba

Megjelent a Kismama különszáma!

Olvass a baba egészségéről, oltásokról, vizsgálatokról, fogzásról, hasfájásról. Hogyan lesz fiúból apa? Mi segít a szoptatásban, mikor adj tápszert? Mit jó tudni a baba alvásáról? Hogyan fejlődik?
2011. Június 07.

Ha már kerekedő pocakkal is aggódva tetted fel a kérdést: Jó anya leszek? Menni fog?, hidd el, számíthatsz együttérzésünkre, mindannyian így voltunk ezzel.

És számíthatsz segítségünkre is, hiszen itt, a Kismama és babaszoba.hu közös szerkesztőségében nagyon jól tudjuk, milyen érzés először bizonytalanul, kétségek közt nekivágni a kicsi babás nagy kalandnak. Ma évszázados és modern gyerekgondozási és nevelési elvek képviselői szegülnek egymásnak úgy, hogy gyakran figyelmen kívül hagyják a legfontosabbakat: a kisbabát és a születő családot. Éppen ezért mi olyan szakértőket hívtunk segítségül, akik a munkájuk során és a mindennapi életükben egyaránt szívükön viselik a kicsik sorsát, egyben követik a tudományos eredményeket, nemzetközi ajánlásokat. Napi kapcsolatban vannak gyakorló kismamákkal, gyerekekkel és természetesen velünk is. Nekünk bevált minden javaslatuk, fogadd őket te is szeretettel!

Kiadványunkban 197 kérdést és választ találsz a baba első napjaitól az első lépésekig. Ha bővebben érdekel egy téma, keresd cikkeinket, filmjeinket, kalkulátorainkat itt a babaszoba.hu oldalon. Kérdéseid vannak, megosztanád élményeidet, kételyeidet? Kérdezd szakértőinket, indíts blogot. A választ még aznap láthatod!

Sok sikert a nagy kalandhoz!

Forrás: Kismama magazin