Baba

Különös ikrek: az egyik baba fehér, a másik fekete

Anglia legkülönösebb ikrei Cole és Klay, akik kicsit sem hasonlítanak egymásra.
2021. Augusztus 30.

Tavaly áprilisban született Jade Ball két imádnivaló ikerfia, Cole és Klay. A fiúk azonban egy picit sem hasonlítanak egymásra. Ahogy telnek a hónapok, egyre inkább észrevehetők a különbségek. Cole-nak most barna haja, barna szeme és világosbarna bőre van, mint a félig jamaicai édesapjának, míg Klay szőke, göndör hajú, kék a szeme és világosabb az arcszíne, mint fehér bőrű édesanyjának.

Az ikreket váró párok esetében 500-hoz 1 az esélye annak, hogy a picik különböző bőrszínnel születnek.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonCruz-Kyro & twins (@cruzkyroandtwins) által megosztott bejegyzés

“Az emberben látható fizikai tulajdonságok csak egy apró töredéke az emberi populációk genetikai sokféleségének” – mondta korábban a TODAY Parents-nek dr. Bryce Mendelsohn, a San Francisco-i Kaliforniai Egyetem orvos-genetikusa. “Sokszor csak azokra a dolgokra koncentrálunk, amelyeket a szemünk lát, de amit látunk, az csak a jéghegy csúcsa.”

A Manchesterben élő anyuka elmondta, hogy ő és párja, Kade állandóan kérdéseket kapnak a gyermekeikkel kapcsolatban.

“Vannak, akik nem hiszik el, hogy ikrek” – mondta. Az értetlenkedésen nem segít, hogy Cole és Klay személyisége is különböző.

“Klay huncut, egy örökmozgó. Szereti a táncot és a mászást, míg Cole mindig örömmel dől hátra és csak nézi, tanulmányozza a környezetét” – árulta el Ball.

Az ikerszülések körül mindig sok az érdekesség. Ebben a cikkünkben 8 meglepő tényt hoztunk az ikrekről és az ikres anyákról.