Baba

Különös fotóval állított emléket az apának egy édesanya

Rengetegen látták az a fotót egy három hetes kislányról, melyen az apukája motoros kesztyűjében fekszik. A kép különlegessége, hogy a baba édesapja egy hónappal azelőtt hunyt el, hogy a kicsi megszületett volna.
2019. Január 19.
Több millióan látták a megható fényképet

Közel 18 millióan látták már azt a fényképet, melyen egy néhány hetes kisbaba alszik békésen, mosolyogva az apukája motoros kesztyűjében. Azonban nemcsak a bájos fotó mozgatta meg a több százezer like-olót és hozzászólót, hanem a képen szereplő kislány története is.

“Az édesapja imádta a motorját, mindig megfelelő védőfelszerelést használt, és minden indulás előtt meggyőződött arról, hogy biztonságosan motorozik. Nem kockáztatott, hiszen tudta, hogy kisbabájuk lesz. De már soha nem tarthatja a karjában a kislányát” – írta Kim Stone, a képet készítő fotós a Facebookon. “Alig egy hónappal azelőtt halt meg, hogy a lánya megszületett volna. Azt mondják, ha egy kisbaba mosolyog álmában, egy angyal beszél hozzá. Azt hiszem, ez esetben ez igaz.”

A kis Aubrey édesapját, a 25 éves Hector Daniel Ferrer Alvarezt nem sokkal a kisbaba születése előtt lőtték agyon egy floridai klubban. “Egy olyan ember gyilkolta meg, akit Hector a barátjának tartott. Semmilyen magyarázat nincs erre a szörnyű tettre” – írta Kim Stone.

Különös fotóval állított emléket az apának egy édesanya

Aubrey hat hónaposan

Stone gyűjtést is rendezett az interneten a félárván maradt kislánynak és az édesanyjának, Kathrynnek.

(via)

Ez is érdekelhet: