Baba

Köss jó üzletet nálunk!

A gyerek mellett kevés idő jut shoppingolásra, viszont amíg csemetéd alszik, jó alkalom nyílik, hogy végigböngészd a kínálatot a babaszoba.hu csevegőjében.
2011. December 05.

Az internetes vásárlás olcsóbb, a legfontosabb érv mellette, hogy egy alig használt termékhez jóval a bolti ár alatt hozzájuthatsz. A babaszoba.hu előnyei az aukciós oldalakkal szemben:

– más, családias, közvetlenebb légkör

– jó hangulatú csevegések közben megtalálod, amit keresel

– nincsen díja

Eladsz?

Fontos, hogy amikor létrehozod a topikot, a meghirdetett termék leírásában érthetően fogalmazd meg elvárásaidat, például azt, hogy hol tudod átadni a terméket, hogy sima posta vagy csomag, tüntesd fel, ajánlottan mennyi a díja, van-e lehetőség személyes átvételre. Tudasd azt is, hogy átutalás után mikor postázod a terméket. Mérj le mindent, és ha kérik tőled, add meg a méreteket, akár ruháról, akár babakocsiról van szó.

Amennyiben hibás a termék, feltétlenül tüntesd fel, ne utóbb derüljön ki! Ha fényképet is csatolsz a hibáról, még jobb, így nem éri meglepetés a vevőt.

Vásárolsz?

Ha vásárolni szeretnél, akkor sem fogsz csalódni. Sok a már veteránnak számító, megbízható eladó, aki minden alkalommal kifogástalan termékeket árul. Emellett tudsz kommunikálni az eladókkal, akik minden kért adatot megadnak számodra, megkönnyítve döntésed. Ha a közeledben van, meg is tudod nézni a terméket.Érdemes elolvasni a nickértékeléseket is, sok eladót értékeltek már, láthatod, kik a megbízhatók.

A rendszer minden hozzászólásról értesítést küld a feleknek, így gyorsan választ kapsz kérdéseidre, és pikk-pakk hozzájuthatsz a hőn áhított termékhez.

A lehető legaprólékosabban írd le, milyen elvárásaid vannak a termékkel szemben, akkor pontosan olyat kapsz, amilyet szeretnél.

A topikok között könnyen megtalálod, melyik témához tartozhat az, amire szükséged van. Ebben a kereső használata is sokat segít.

Ha venni szeretnél valamit, akkor is indíthatsz új témát, például így: Keresek női bőrcsizmát 38-as méretben, minőségi, márkás darabot. Ebben az esetben az eladók fogják ajánlani a termékeiket, és te választhatod ki a neked tetszőt.

A fizetés módját érdemes privát mailben megbeszélni, mert nem tartozik mindenkire.

Adj pontos címet, hogy ebből se legyen gond!