Baba

Kérdezz a szoptatás kapcsán! Segítünk!

Ugyan a szoptatás az egyik legtermészetesebb dolog, mégis számos nehézségbe ütközhet egy édesanya az anyatejes táplálás kapcsán, főként a kezdeti időszakban, első babás anyaként.
2021. Augusztus 27.
Kérdezz a szoptatás kapcsán! Segítünk! (Fotó: Getty Images)

Sokan aggódnak hogy egyáltalán beindul-e rendesen az anyatejtermelés, elegendő tejhez jut-e majd a baba, és a szoptatás során is számos akadályba, nehézségbe ütközhetnek az édesanyák, amik gátolhatják a sikeres anyatejes táplálást.

Te is szembetaláltad magad valamilyen nehézséggel? Szoptatni szeretnél, vagy már egy ideje szoptatsz, de felmerültek benned olyan kérdések, amelyekre nem találod a választ? Elakadtál, de abban sem vagy biztos, kitől tudnál segítséget kérni a problémád megoldásához?

Ha bármilyen aggályod, nehézséged merült fel a szoptatás kapcsán, ha megválaszolatlan kérdésed van, vagy olyan, amit eddig nem mertél feltenni, írd meg nekünk! Minden csepp számít” szoptatást segítő kampányunkban egy olyan cikksorozatot készítünk, amivel segíteni szeretnénk eloszlatni a kételyeket, megoldást találni a felmerülő problémákra, amelyek akadályozhatják a szoptatás sikerességét.

Szakértők segítségével igyekszünk választ adni a leggyakrabban felmerülő kérdéseitekre, nehézségeitekre. Ha Neked is szakmai útmutatásra van szükséged a szoptatás kapcsán, küldd el nekünk kérdésedet, problémádat az [email protected] mail címre vagy írd meg üzenetben a Facebook oldalunkon!