Baba

Itt az új Kismama!

És olyan, amilyen még sosem volt! Mától kapható az újságárusoknál magazinunk közösségi száma, amelyet az első betűtől az utolsóig az olvasóink töltöttek meg jobbnál jobb történetekkel, tippekkel és receptekkel.
2011. November 24.

Vagyis ez a számunk nem is kicsit más, mint a többi. Ezúttal nem a szakértőké és a témában járatos újságíróké a szó, hanem az olvasóé, hogy megoszthassa tapasztalatait másokkal, esetleg épp azokkal, akik hasonló cipőben járnak, mint ő.

A Kismama egyik fő vonzerejét mindig is szüléstörténetek jelentették. Ezekből kaphatsz igazán hiteles képet arról, ami talán rátok is vár majd azokban az életre szóló, fontos órákban. Most például Petra küldte el két császármetszés utáni természetes szülésének izgalmas történetét, hogy biztassa azokat, akik valami hasonlót forgatnak a fejükben. Judit negyedik császármetszését meséli el, Gabriella egy kis halasztást kért, hogy szülés előtt még levizsgázhasson, Kitti pedig gyönyörű, természetes, beavatkozásmentes kórházi szüléséről mesél. A másik kedvenc témánk a szoptatás: sokféle nehézség, tapasztalat sorakozik az oldalakon, de szerencsére megtudhatod belőle a lényeget is: hogyan sikerült úrrá lenni a nehézségeken, mi volt a megoldás.

Az is kiderül, hogy mindenki a maga kárán tanul, de aztán szívesen megosztja legértékesebb, talán néha meglepően hangzó tapasztalatait a többiekkel. Milyen izgalmas téma például az, hogy mit NE tegyél, ha jót akarsz magadnak és a kisbabádnak! Kati azt javasolja, hogy sose a fiókokkal kezdd! Hogy mit jelentsen ez? Nézd meg az új Kismamában, amely minden eddigi számnál sokszínűbbre, változatosabbra sikerült, olyannyira, hogy ezúttal maguk a szerkesztők is nyakig elmerültek a rengeteg levélben és fényképben. Csodálkozz rá te is Huba havas hegycsúcsot formázó szülinapi tortájára, amely igazi remekmű, mégis jó esélyed van arra, hogy neked is sikerüljön! Vagy itt van például a névadás örök témája! Kilencen mesélik el, mi volt az Emma, Illés, Kincső, Lili, Dóri, Milán, Barnabás és Panna nevek története. Néha igazán vicces, milyen komoly fondorlatokra van szükség, hogy megtaláljuk az igazit! De a babataps-módszer például sokat lendíthet az egy helyben topogó szülőkön.

Ezzel a letehetetlen böngésznivalóval kíván boldog ünnepi készülődést a Kismama egész stábja!

Tartsatok velünk jövőre is!