Baba

Ha a baba a BIKA jegyében született

Nagyra értékeli a nyugalmat, az állandóságot és a biztonságot - így esetében különösen fontos, hogy szülei következetesek, a várható események pedig kiszámíthatók legyenek.
2011. Április 27.

Ha a baba a BIKA jegyében született

Kényelemszerető, ezért érdemes ügyelni arra, hogy ne merüljön el túlságosan a tévénézésben, és hogy eleget mozogjon. Mivel fogékony a természet szépségeire, a kirándulás, a kertészkedés vagy a kutyasétáltatás kellő vonzerőt szolgáltathat számára ahhoz, hogy kimoccanjon.

A Bika-gyerek gyakran vonzódik a művészetek iránt; esztétikai érzékét különösen a zene és a kézműves-tevékenység fejlesztheti. Ha megtalálja a neki megfelelő területet, azzal általában kitartóan foglalkozik, alaposan belemerül a tevékenységébe. Egyedül is jól el tudja foglalni magát. Viszont nehezen viseli el, ha sürgetik. Aki megpróbálja kizökkenteni szokott tempójából, rögtön kóstolót kaphat makacsságából: ilyenkor csak még inkább lassít – környezetét kényszeríti arra, hogy alkalmazkodjon hozzá. Egyébként már gyerekkorában is megbízható, békepárti alkat. Nem könnyű kihozni a sodrából; igaz, ha mégis sikerül, akkor meglepően felbőszül, és csak lassan csillapodik le.

Az e jegyben született kislányokat többnyire meglehetősen izgatja a divat, a smink, a nőies szerepek mielőbbi elsajátítása; már az óvodába sem indulnak el akármilyen frizurával… És persze a kedvenc babájukat is fáradhatatlanul csinosítják. A Bika jegyében született kisfiúk társaiknál kissé érzelmesebbek, gyengédebbek lehetnek; ha módjuk van rá, elkerülik a durva, “fiús” játékokat és a verekedéseket. De azért őket sem kell félteni: szívósságuknak köszönhetően hosszú távon szinte mindig elérik, amit nagyon akarnak.

Kapcsolódó cikkeink horoszkóp témában:

Forrás: Kismama magazin