Baba

Gyógyszerrel és gyógyítással segít az ukrán gyerekeknek a Bethesda Gyermekkórház

Folyamatosan érkeznek az Ukrajnából menekülők, lázzal, magas vérnyomással, torokfájós kisgyermekkel. A Bethesda Gyermekkórház orvosai mindennap ott vannak a Nyugati pályaudvaron.
2022. Március 10.
A Bethesda Gyermekkórház is segít (fotó: Bethesda)

Folyamatosan érkeznek az Ukrajnából menekülők, lázzal, magas vérnyomással, torokfájós kisgyermekkel. ezernyi bajjal, amikor egy hazájában felejtett gyógyszer biztosítása, a szakszerű odafigyelés valódi segítséget jelent. Ezt tudjuk most biztosítani orvosainkkal a Nyugati pályaudvaron minden nap reggel 8-tól éjfélig – áll a Bethesda Gyermekkórház közleményében.

A támogatások és a kórház alapítványának forrásai révén már közel 3 millió forint értékben juttatott a Bethesda Gyermekkórház gyógyszer-, kötszer adományokat személyesen Kárpátaljára, Munkácsra és Beregszászra gyermekegészségügyi intézményekbe, ahol már nincsen gyógyszer. “Kórházunkban mindeközben a gyermekek ellátása folyamatos, az ukrán kisgyermekeket legjobb szaktudásunkkal és érzékeny odafordulással gyógyítjuk.”

A kórház azt kéri, hogyha rajtuk keresztül szeretnénk, hogy eljusson az adományod azokhoz, “akikkel mi magunk is személyes kapcsolatban vagyunk, illetve támogatnád munkánkat, segíts most!” Ezen a linken tudunk segíteni. A kórház kéri, hogy a közleménybe feltétlenül írjuk be: “menekültek támogatása”.