Baba

Egyformába ruhákban jár anya és lánya: több mint hatvan közös szettjük van

Egy anyuka poénból kezdett a lezárások alatt egyforma ruhába öltözni a kislányával, de mára egész nagy projektté nőtte ki magát a dolog.
2021. Július 29.
Egyformába ruhákban jár anya és lánya: több mint hatvan közös szettjük van (fotó: Getty Images)

A harmincnyolc éves, wigani Laura Hampson összehangolja egyéves lánya ruháit a sajátjaival. Az egész akkor kezdődött, amikor kislánya, Darlene még csak néhány hetes volt. A cuki duónak már több száz követője van az Instagramon, akiknek az anya naponta tesz ki képeket – írja a Dailymail.

 

Az egyébként is a divatiparban dolgozó édesanya és lánya ikreknek tűnnek a fotókon – persze némi méretkülönbséggel. Vannak állatmintás, romantikus, de sportos szettjeik is.

 

“Az első egy sárga ruha volt, amit ráadtam Darlene-re, és közben eszembe jutott, hogy nekem is van valami hasonló” – meséli Laura. – Felvettem, és megkértem Darylt, a páromat, hogy készítsen egy képet rólunk – csak úgy mókából. Olyan nagy sikere volt a közösségi felületeken, annyi kedves visszajelzést kaptam, hogy elkezdtem gondolkodni, milyen más, egymásra hasonlító cuccunk van még. Nem kellett különösebben semmit változtatnom a vásárlási szokásaimon, mert amúgy is szeretem a pöttyöset, az állatmintásat, mindent, ami a lányomnak is jól áll. A ruhák egy részét csupán átfestettem, ha neki más színben volt.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonLaura Hampson? (@are_friends_electric_x) által megosztott bejegyzés

Szerencsére Darlene nem túl sok ruhát kapott születése előtt, mivel az édesanyja meg akarta várni, hogy milyen stílus áll majd jól neki. De mint meséli, nagyon örül, hogy lánya született, az ő “kicsi hasonmása”. Most aztán lelkesen vásárol neki, még olyat is, amibe majd csak később fog belenőni. “Imádom öltöztetni. Még többet is veszek neki, mint magamnak, azt hiszem, ez már jelent valamint. Legfeljebb elteszem a szekrénybe” – mondja Laura nevetve. Hozzáteszi: “Nagyon jó szórakozás egymáshoz igazítani a ruháinkat. Amilyen arcokat vág, az felbecsülhetetlen! Persze lehet, hogy csak zavarban van, de még nem tudja elmondani…”

A bejegyzés megtekintése az InstagramonLaura Hampson? (@are_friends_electric_x) által megosztott bejegyzés

Azóta nemcsak a neten vannak rajongóik, de az utcán is megállítják őket. “Csodálkoznak, ha nem ugyanúgy nézünk ki – mondja erről Laura. – Pedig nyilván nem vagyunk mindig egyformában. Darlene-nek remek ruhái vannak, olyanok is, amik nekem nincsenek, nekem meg sok olyan, ami azért nem való egy babának.”

A bejegyzés megtekintése az InstagramonLaura Hampson? (@are_friends_electric_x) által megosztott bejegyzés