Baba

Csak még egy kicsit öleljük egymást

Saraa Emiliee Instagram posztja sok édesanyának könnyeket csalt a szemébe. A kétgyermekes norvég anya kisebbik gyermekével összebújva látható képen, mellettük pedig a megható üzenet babától anyának.
2020. Június 04.
Csak még egy kicsit öleljük egymást! (fotó: Getty Images)

Saraa Emiliee, híres norvég édesanya, akinek Instagram posztjait sokan kedvelik. Azt a megható fotót különösképpen, amin kisebbik gyermekével látható, mellettük pedig egy néhány mondatba tömörített alapélmény fogalmazódik meg, olyan, amit minden édesanya átél. A hozzászólások és lájkok alapján sokakat megérintett Saraa Emiliee posztja.

Kedves mama,

Köszönöm, hogy te vagy a biztonsági pontom. Tudom, hogy szeretnél egyedül, kényelmesen aludni, de én csak melletted érzem magam biztonságban. Tudom, hogy jó lenne, ha egyedül is jól eljátszanék, de annyira szeretem, amikor együtt játszunk. Tudom, hogy azt szeretnéd, hogy tovább aludjak, de annyira félek, mert olyankor nem vagy mellettem, hogy többször is ellenőriznem kell téged. Tudom, szeretnéd, hogy hagyjam abba a sírást, de tudod, én csak így tudom kifejezni, hogy szükségem van valamire, nekem még csak ez a nyelvem. Drága mama, ígérem hamar felnövök, és már nem lesz annyira szükségem rád. De addig is, remélem, hogy sokszor megöleljük egymást. Csak még egy kicsit.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonDear mom, thankyou for being my safezone. I know you may want to sleep alone in a good position, but I feel so safe sleeping next to you. I know you may want me to play on the floor alone, but I love when you do it with me. I know you may want me to sleep longer, but im just so afraid you’re not there – so I have to check. I know you may want me to stop cry sometimes but its the only language I have and I need you to listen. So dear mom. I promise I will grow up soon and dont need you as much anymore. So I hope we can cuddle alot more, just a little bit longer?? #captionbysaraaemiliee . . . . #letterboard #momlife #motherhood #mom #mother #mammalivet #babygirl #parenthood #letterboardmom #duedate #pregnancy #maternity #labor #parentlife #postpartum #postpartumbody #babybump #mamma #pregnantandperfect #thebump #momsandmamas #stylishbump #inspirepregnancy

saraaemiliee (@saraaemiliee) által megosztott bejegyzés, Júl 15., 2019, időpont: 11:01 (PDT időzóna szerint)

(via)