Baba

Az 5 éves kisfiú levágta a húga haját, elképesztően cuki lett a végeredmény

Átérezzük, hogy az anyukájuk először nem értékelte a trendteremtő frizurát.
2021. Október 28.

Amikor túl nagy a csend, a szülők teljesen jogosan tartanak attól, hogy a kicsik valami rosszban sántikálnak. Az Ohioban élő Breana Naylor, aki az 5 éves Colt és a 3 éves Kimber anyukája is gyanút fogott, amikor egy pisszenés sem hallatszott a gyerekszobából. Mikor úgy döntött, utánanéz, mivel foglalatoskodnak a gyerekei, nem is sejtette, milyen látvány fogadja: a gyerekek bebújtak a ruhásszekrénybe és a kisfiú önjelölt fodrászként levágta a kishúga haját. Az új frizura igazán szembetűnő változást hozott, a történet azonban happy enddel végződött, egy ügyes gyerekfodrász közreműködésének köszönhetően.

Ilyen volt korábban a kislány haja:

Visualizza questo post su InstagramUn post condiviso da Breana Naylor (@bree.naylor)

Az anyuka, aki először azt sem tudta, hogy sírjon-e vagy nevessen, kétségbeesetten hívta fel a fodrászukat, és beavatta a történtekbe.A szakember jót derült az eseten és megígérte Breananak, hogy házhoz megy, hogy mentse a menthetőt.

A fodrász még aznap felkereste a családot és néhány ollócsattintással kreatívan orvosolta az okozott kárt. Abban mindenki egyetértett, hogy a nagyobb testvérének köszönhetően Kimber külseje drasztikusan megváltozott, a végeredmény azonban egyáltalán nem lett rossz, sőt! A fodrász közbelépése után az anyuka és a kislány is büszke volt az új frizurára, néhány órával korábban azonban még teljesen reménytelennek látták a helyzetet. Breana szerint Kimber mostani haja tökéletesen tükrözi a lánya személyiségét: “Édes, de ezzel egy időben vadóc is, pont mint ő!”

Ez történt a kislány hajával (lapozd át a galériát!)

Visualizza questo post su InstagramUn post condiviso da Breana Naylor (@bree.naylor)

Az anyuka bevallotta, hogy magától sosem jutott volna eszébe, hogy rövidre és féloldalasra vágassa a kislánya haját, de így, hogy nem maradt más választásuk, egészen elégedett lett a végeredménnyel. A nem mindennapi esetről a fodrász, Jen Bullock megosztott pár fázisfotót a világhálón és az anyuka is posztolt az új frizuráról, a sztorit és a végeredményt pedig imádták a netezők. 

Azzal, hogy közkinccsé tették Kimber fotóit, azt akarták tudatosítani az anyukákban, hogy az ijesztőnek tűnő hajbalesetekből is ki lehet hozni valami igazán klasszat, még akkor is, ha ennek az az ára, hogy kilépjünk a komfortzónánkból. Ezt igazolja, hogy a kislány azóta is ilyen frizurát hord és többen kifejezetten hasonlót kértek a fodrásztól.