Egyéb

“A barátom kitiltotta a gyerekemet az esküvőjéről, majd felkért vőfélynek”

Az újdonsült szülők lelkesen készültek a baráti pár esküvőjére, de meghökkentő dolog történt.
2022. Július 28.
Kép:  khoa vu/Getty Images

Vannak olyan esküvők, amikor a házasulandó pár úgy dönt, hogy a gyerekek maradjanak otthon, hogy a felnőttek felszabadultabban érezhessék magukat. Most azonban nem ez történt.

Egy férfi, akinek nemrég született meg a kisfia a Redditen osztotta meg a történetét. A feleségével egy közeli baráti pár esküvőjére készültek. A férfit még vőfélynek is felkérték, és nejével együtt úgy gondolták, hogy a 3 hónapos kisfiukat is magukkal viszik az esküvőre. A házasulandó pár ennek nem örült, annak ellenére, hogy nem gyermekmentesre tervezték az esküvőjüket.

A vőfélynek felkért férfi közölte, hogy még nem állnak készen arra, hogy másra hagyják a pár hónapos gyermeküket, amire a jegyespár  egy még meghökkentőbb ötlettel állt elő. Közölték, hogy akkor az anyuka maradjon otthon a kicsivel, és csak az apuka vegyen részt az esküvőn. 

Az apuka ezen érthetően annyira felhúzta magát, hogy ő is lemondta a meghívást, az internet népe pedig egyetért vele. A házasulandó pár arra hivatkozott a döntésüknél, hogy az esküvő nem csecsemőknek való és félnek, hogy megzavarná a szertartást a sírásával. Ez még érthető is lenne, ami furcsa a történetben, hogy már a meghíváskor tudták, hogy a barátaik a pici babával érkeznének, és nem jelezték korábban feléjük, hogy csak őket látják majd szívesen.

Hasonló helyzetben, te hogyan döntenél? Elfogadnád a meghívást?