Baba

5 hazai híresség, aki mindig is sok gyerekre vágyott

Ezek az ismert emberek imádják, hogy gyerekzsivajtól hangos a házuk!
2022. Május 03.

Amikor egy hírességről kiderül, hogy szülői örömök elé néz, a gratulációk mellé a kommentelők gyakran odabiggyesztik azt is, hogy “ha megteheti, hát szüljön!” – pedig a gyermekvállalás nagyon nem csak az anyagiakról szól. Ezek a sztárok szülőként is “odateszik magukat” és csodás gyerekeket nevelnek!

Gerendás Péter

A Liszt-díjas zeneszerző, gitáros és énekes nemcsak tehetsége miatt emelkedik ki a tömegből, hanem azért is, mert nagyon nagycsaládos apuka: összesen 9 gyermeke született! Első feleségétől 3, második házasságából pedig 6 gyereke született. Közülük többen is örökölték az apukájuk talentumát, így nem ritka, hogy családilag együtt zenéljenek. A legnagyobb gyermeke, Dávid énekes-gitáros, őt követi Veronika, aki fodrászként dolgozik, öccsük, Mirkó pedig a nyelvtudományok terén ügyes. Dani dobol és zongorázik is, Hanna pedig fuvolázik. Robi, Ruben, Róza és Flóra még bontogatják a szárnyaikat.

Oláh Gergő

A 2012-es X-faktor győztese és felesége, Niki 14 éve mondták ki a boldogító igent, az azóta eltelt években pedig ötször is meglátogatta őket a gólya. Karla 2010-ben látta meg a napvilágot, egy évvel utána érkezett Denisz, akit Nolen, Anna és Holli követett. Az ötödik baba még nagyon pici, tavaly szeptemberben született, hatalmas hajkoronával. “A feleségem egy HŐS, egy igazi ANYA, brutális amit bír, ezért bízza Isten rá, hogy ennyi életet hozzon a világra! Számomra pedig a legcsodálatosabb dolog, hogy APA lehetek és hogy 5 gyermek életéért lehetek felelős, brutál kemény, de brutálisan szeretem mindenestül!” – írta a baba születését követően Oláh Gergő a Facebookon.

View this post on InstagramA post shared by Till Attila (@tillattila)

Tilla

Az ismert (és elismert) műsorvezető három fiút nevel feleségével, Krisztinával, akivel hosszú ideje kitartanak egymás mellett. Andor 1998-ban, Simon 2001-ben, Félix pedig 2008-ban született és apukájuk nagy örömére még az is lehet, hogy a filmes pályán találják meg leginkább a számításaikat. Bár a családról ritkán posztol közösségi oldalán, mégis megtalálja a módját  annak, hogy megossza követőivel milyen szuper dolgokban van részük együtt!

View this post on InstagramA post shared by Réka Schobert (@rekarubint)

Schobert Norbi és Rubint Réka

A házaspár is a háromgyermekesek táborát népszerűsíti. Lányuk, Lara 2003-ban született és némelyik fotón Réka tökéletes másának tűnik. Az utóbbi időben több magazinnak is adott interjút, amiből kiderült, hogy legalább olyan céltudatos és szorgalmas, mint a szülei. Larának két kisöccse született, Norbi 2005-ben, Zalán pedig 2011-ben. “Nem tudok elég hálás lenni a gyermekeimért. Mind a hárman mások, de a csodálatos értékrendjük annyira, de annyira egyezik és olyan különlegessé teszi Őket” – lelkendezett az Instagramon gyermekeiről a büszke anyuka.

View this post on InstagramA post shared by Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna)

Rúzsa Magdi

Ő még “újoncnak” számít ebben az illusztris társaságban, belépője azonban egyáltalán nem hétköznapira sikerült: egyszerre három babát hozott világra idén február 1-jén. Lujza, Keve és Zalán érkezését igazán kedves üzenettel adta a világ tudtára az anyukájuk közösségi oldalán. “Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van” – írta az újdonsült anyuka, aki továbbra is a fellegekben jár.