Egyéb

Megoldotta a tanár: igazolást írt a fogtündérnek

"Hivatalos" igazolást írt egy tanárnő a fogtündérnek, amikor kis tanítványa véletlenül elveszítette a kiesett fogát az iskolában.
2019. Június 16.
Elveszett a kiesett fog, megoldotta a tanárnő

Laura Roth, a pennsylvaniai Burchfield Primary School tanárnője hivatalos levéllel igazolta a fogtündérnek, hogy elsős tanítványának, Lilynek kiesett a foga. A kislány szomorúan érkezett meg az egyik órára, mert véletlenül elveszítette a kiesett fogát, és aggódott amiatt, hogy a fogtündér “nem fogja ezt tudni”, hiszen nem lesz mit a párnája alá tegyen.

A tanárnő a levélben megírta, hogy “teljes bizonyosággal kijelenthető, hogy Lily elveszítette a fogát, ám a nagy izgalomban véletlenül kidobták”, és “ha a fogtündérnek bármilyen kérdése lenne, akkor bármikor áll a rendelkezésére”.

Dr. Bryan E. O?Black, az iskolai körzet egyik vezetője a Twitteren tette közzé a levelet, elismerve Roth munkáját és odaadását.

“Valójában vicces, hogy mekkora figyelmet kapott ez az ügy, hiszen minden tanító tudja, hogy ilyen dolgok naponta megtörténnek” – mondta egy interjúban Roth. “Nem egyszer írtam már üzenetet a fogtündérnek, a télapónak, a húsvéti nyuszinak… Ami a gyerekeknek fontos, az nekünk is az.”

(via)

Ez is érdekelhet: