Teherbeesés

Lombikprogram: Pataki Zitának és férjének nem sikerült

Pataki Zita az RTL meteorológusa vallott a lombikprogramban való részvételéről és küzdelméről. Neki nem sikerült a gyermekvállalás, most férjével más meddő párokon akarnak segíteni.
2017. Szeptember 18.

„Mikor adja fel egy nő? Akkor, amikor Magyarország legjobb orvosai azt mondják, hogy Zita, ne küzdjön.”- mesélte Pataki Zita az RTL meteorológusa. Férjével nyolc eljáráson voltak túl, amikor az orvosok azt tanácsolták, ne küzdjenek tovább.

Pataki Zita egy olyan témáról beszélt bátran és őszintén, amiről csak kevesen szoktak. Inkább csak az ismert emberek sikeres történeteit ismerjük. Az interjúban a küzdelmeit mondja el a tévés, arról a boldogságról is mesél, amikor megtudta, hogy teherbeesett, és arról is, amikor ez a terhesség vetéléssel végződött.

Sokan óva intették, hogy ne beszéljen erről a nagy nyilvánosság előtt, mert bántani fogja a sajtó. Ugyan, ennél mi fájhat jobban?- reagált Pataki Zita.

Pataki Zita és a férje most lombikeljárásban részt vevő pároknak szeretnének segíteni abban, hogy milyen lelki és fizikai változások várnak rájuk a lombikfolyamat különböző szakaszaiban. Ehhez egy alapítvány létrehozását tervezik.

Kapcsolódó cikkeink:

Ezért van szükség ennyi lombikra

Ennyi lombikbaba született állami támogatással

Forrás: HVG.hu