Kisgyerek

Letiltotta a Facebook a megható apa-fia fotót

A Facebook-ozok túl szexuálisnak ítélték meg a fotót, amin egy édesapa látható, ahogy a beteg kisfiáról gondoskodik.
2016. Május 18.

Heather Whitten-nek olyan éjszakája volt, amit a legtöbb édesanya nem kíván magának. A közel 1 éves kisfia, Fox megbetegedett és nagyon legyengült. Hiába telt az idő, a hányási rohamok és a hasfájás csak nem akartak szűnni. Fox édesapja, Thomas segíteni akart a beteg kisfiának, ezért egy elsőre talán különös gyógymódot talált ki: bemászott vele a zuhany alá és két órán keresztül ült ott vele, egészen addig, amíg Fox jobban nem lett.

Amíg Thomas a kisfiúról gondoskodott, Heather készített néhány fotót a megható jelenetről. “Gyönyörű volt. Nem volt benne semmi meglepő vagy szokatlan számomra, ő mindig ilyen odaadóan viselkedik a gyerekekkel” – nyilatkozta a Today magazinnak.

Heather a a blogján osztotta meg fotóját, s hozzátette: “Úgy örökítem meg a családunkat, ahogy és amilyenek vagyunk. Ha látok valamit, ami tetszik, gyorsan előkapom a fényképezőmet.”

Szerinte teljesen rendben van, hogy a férje és a fia is meztelenek, és a férje így segít a beteg gyermeküknek. Csakhogy nem mindenki ért ezzel egyet. A Facebook néhány felhasználója szerint a fotó túl szexuális jellegű, amit inkább le kellene tiltani. Le is tiltották a képet – kétszer is. Thomas viszont hírnevet szerzett a neten: kifejezetten büszke a fotóra és azon nevet, hogy híres lett a mellbimbója.

Viccet félretéve, Heather nagyon büszke a fotóra, amin szerinte a férje egy erős apaként jelenik meg. Bár a kisfiú sebezhetőnek és elesettnek tűnik az apja ölelő karjaiban, nem gondolja, hogy emiatt Fox valaha is szégyenkezni fog, sőt, reméli, inkább örülni fog, hogy ilyen édesapja van. Te mit gondolsz?

Az eredeti cikket itt nézheted meg.

További cikkek az édesapákról:

  • A te fiad elég szeretetet kap az apukájától?
  • A babázás erősíti az apai érzést
  • Férfias félelmek
  • Lányos apák