Kisgyerek

Fiús bilik a javából!

Egy ötletes, vagány, humoros bilivel a szobatisztaságra nevelést is megkönnyíthetjük.
2016. Október 05.

A szobatisztaságra való nevelés első sikere az lesz, amikor a fiú érdeklődik a bili felől, ha hajlandóságot mutat annak a használatára. Míg egyes gyerekek erre már 18 hónaposan képesek, vannak, akik ezzel a harmadik születésnapjukat is megvárják.

Vannak trükkök, praktikák, amelyekről már írtunk például itt, itt vagy itt. Most azonban három olyan bilit mutatunk, amivel a szobatisztaságra való nevelés akár szórakoztató is lehet!

Autós bili

Melyik kisfiú ne élvezné, hogyha autóvezetéset játszhat? Csak arra figyelj, nehogy túl sokáig húzza el a bilizést a gyerek – még itt a végén mással nem is akar majd játszani.

A nagyok mellett

Fiús bilik a javából!

A gyerekek egyébként is kíváncsiak arra, anyu vagy apu hogyan használják a WC-t. Sokan pedig szeretik is leutánozni azt, amit a szüleiktől láttak. Nos, ameddig míg túl pici a gyerek a normál WC használatához, egy ilyen kiegészítő segítségével már majdnem ugyanazt a hatást lehet elérni.

Itasd a békát

Fiús bilik a javából!

Ez a nagyon cuki bili már igazán nagyfiús, hiszen az állva pisilést lehet a segítségével megtanulni. A tapadókorongok segítségével pedig pontosan olyan magasságban illesztheted a csempére, amilyen a gyerkőcnek ideális!

Kapcsolódó cikkeink szobatisztaság témában: