Baba

Visszavitte az árvaházba, mert nem tudott aludni a gyerektől

Egy romániai milliomos nő egy napig bírta örökbefogadott gyerekét: másnap titokban visszavitte, mert a kicsi sírt és nem tudott aludni tőle.
2014. Július 18.

Nagy sajtófelhajtás mellett fogadott örökbe egy kis árvát a huszonhat éves bukaresti milliomos nő, Monica Columbeanu – írja a Daily Mail. Paris Hilton barátnője azzal lett híres, hogy 18 éves korában hozzáment keleti szomszédunk egyik leggazdagabb emberéhez, az akkor 56 éves Irinel Columbeanuhoz, ám a bulvársztárt sosem kedvelték meg igazán, így népszerűsége növekedését várta a lépéstől, ami azonban balul sült el.

Egy bukaresti árvaházban ismerte meg a hároméves kisfiút, Alexet, akit örökbe akart fogadni. Egy árvákat segítő alapítvány segítségével elérte, hogy kiszemeltjét az örökbefogadási eljárás részeként elengedjék vele egy hétvégére, a családi birtokra.

Később azonban kiderült, hogy Alexet már az első éjszaka után visszavitték az árvaházba. A kisfiú nem tudott elaludni az új ágyában, sokat sírt. Monica a sírástól nem tudott aludni, és rájött, hogy az örökbefogadás mégsem neki való, ezért visszaküldte a fiút az árvaházba – számol be a hír24.