Baba

Videó – Egy anya vicces szökési kísérlete a gyerekszobából

Az alábbi videó vírusként terjed az interneten. Nem csoda, hiszen mindannyiunk számára nagyon ismerős a viccesnek tűnő jelenet. Hogyan szökj ki a gyerekszobából, ha végre elaludt a kisbabád? Nézd meg!
2017. Január 31.

Caryn Morris szökése

“Végre alszik! De hogy menjek ki a szobából, hogy ne ébredjen fel?” – ugye neked is ismerős a szituáció? Ezért is annyira vicces a videó, amit a scarymommy.com is megosztott.

Tyrone és Caryn Morris baráti vacsorát rendeztek. A 15 hónapos kisfiuknak, Brody-nak viszont lassan nyugovóra kellett térnie. Édesanyja megpróbálta őt lefektetni, de aztán valahányszor elindult az ajtó felé, a kisfia felállt a kiságyban és nemtetszését fejezte ki. Valószínűleg társaságra vágyott alvás helyett. Mit tesz ilyenkor egy kétségbeesett anya?

Íme a videó:

És mit gondol erről az édesapa, Tyrone? Nos, ő élvezi, hogy kamerákkal felszerelt házban laknak, így láthatja, hogyan próbálja lefektetni gyermeküket a felesége, aki a sikeres tett után leopárd kúszással próbál kiosonni a gyerekszobából. Vajon az édesanya is jól mulatott közben?

“Úgy döntöttem, a földön ülve várom meg, míg Brody elalszik, onnan néztük egymást. Aztán láttam, hogy már alig van nyitva a szeme. Lefeküdtem a földre, vártam, mozdul-e, de nem. Kicsit arrébb kúsztam. Továbbra sem mozdult. Még tovább kúsztam, majd még tovább, így szép lassan eljutottam az ajtóig. Onnan pedig már vissza sem néztem.”

Ezek is érdekelhetnek: