Baba

Papuccsal csalta vízbe kisbabáját

Óriási közfelháborodást váltott ki egy anyuka videója, aki azóta is szilárdan kiáll véleménye mellett.
2016. Május 10.

A Floridában élő Keri Morrison pár napja rakta fel facebook-oldalára azt a videót, ami nem sokkal megjelenése után óriási lavinát indított el. A felvételen kisbabája látható, aki kezdetben a medence lépcsőjén ül és próbálja megfogni azt a műanyag papucsot, amivel a videót készítő hölgy csalogatja a vízbe.

Pár sikertelen mozdulat után aztán a féléves baba fejjel bukik a vízbe ,és habár egy pillanatig sem lepődik meg a nedves közegen, bármelyik néző automatikusan felszisszenne. Nem csoda, hogy a videó nagyon megosztja a közönséget, sokan egyenesen azt vágták Keri fejéhez, hogy kínozza gyermekét.

Az anyuka azonban kiáll álláspontja mellett, hisz mint ahogy azt egyik nyilatkozatában kijelenti, kislányát csak meg akarja óvni attól, amitől korábban nagyobbik gyermekét nem sikerült. 2013-ban ugyanis, amikor a család nyaralni volt, az akkor éppen két éves fiúk, Jake véletlenül belepottyant a medencébe, anélkül, hogy tudott volna úszni.

Josieval viszont nem szeretné átélni ugyanazt az érzést, hogy babája akár meg is fulladhat, így inkább oktatásra viszi lányát. – Véleményem szerint épphogy megvédem őt, mert hát mi más lenne egy szülő dolga, mint óvni gyermekét? Ha a fiammal már egyszer majdnem bajba kerültünk, a lányommal biztosan nem fogunk – mondta a Fox News-nak.

Keri azt is leszögezte, hogy a felvétel készültekor Josie már egy négyhetes úszásoktatáson túl volt, ahol megtanították visszatartani a levegőt, lebegni és megfordulni is anélkül, hogy elsüllyedne.